Antena Meniu Search
x

Gigantul Facebook, AMENINŢAT de autorităţile din Thailanda din cauza unei înregistrări video şocante cu actualul rege al ţării (VIDEO)

Autorităţile din Thailanda au lansat o serie de ameninţări la adresa gigantului Facebook, ca urmare a apariţiei pe reţeaua de socializare a unei înregistrări video şocante cu actualul rege al ţării, Maha Vajiralongkorn, informează Daily Mail.

Autorităţile din Thailanda au lansat o serie de ameninţări la adresa gigantului Facebook, ca urmare a apariţiei pe reţeaua de socializare a unei înregistrări video şocante cu actualul rege al ţării, Maha Vajiralongkorn, informează Daily Mail.

În înregistrarea în cauză, surprinsă în iunie 2016, la Munchen, regele Thailandei se plimbă îmbrăcat într-un maieu foarte scurt, prin care i se văd numeroasele tatuaje, alături de o tânără, într-un mall din Munchen.

Imaginile au devenit virale pe Facebook, iar acum autorităţile din Thailanda au ameninţat gigantul american cu acţiuni în instanţă, dacă înregistrarea nu este înlăturată până astăzi, la ora 10:00.

Potrivit legii din Thailanda, nimeni nu are voie să critice monarhia, pedeapsa pentru o astfel de infracţiune mergând până la 15 ani de închisoare.

Un rege controversat

Trecutul regelui Maha este unul presărat cu multe scandaluri şi controverse.

În vârstă de 64 de ani, Maha a avut o viaţă excentrică ce a ţinut de multe ori prima pagină a presei internaţionale.

El a fost căsătorit de 3 ori şi are şapte copii, însă numărul relaţiilor amoroase este mult mai mare.

În luna iulie a anului trecut, toată presa internaţională a vuit după ce a apărut pe aeroportul din Munchen (Germania) în blugi mulaţi, sandale şi un maiou scurt ce îi lasă la vedere tot spatele tatuat. 

Ultimul mare scandal în care a fost implicat a fost in 2014. În timpul unei tentative de lovitură de stat, el era ocupat cu organizarea petrecerii aniversare pentru... căţelul său Fufu. Într-o filmare apărută în media, Maha apărea lângă cea de-a treia soţie, îmbracată doar in bikini, cânând "La multi ani" animalului de companie, chiar la Palatul Regal din Bangkok.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Fostul rege al Thailandei Bhumibol Adulyadej, tatăl lui Maha, a murit în 2016, după o domnie de 70 de ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Gigantul Facebook, AMENINŢAT de autorităţile din Thailanda din cauza unei înregistrări video şocante cu actualul rege al ţării (VIDEO)