Antena Meniu Search
x

Video Giulia Nahmany, călătorie spre armonie, prin Yoga: ''Doresc ca prin puterea exemplului să pot să ajut''

Adaptarea la noua normalitate a ajutat-o pe Giulia Nahmany să pornească în cea mai importantă călătorie din viaţa ei. Asta spune chiar actriţa care a luat drumul aromoniei, prin Yoga. Despre acest stil de viaţă le vorbeşte acum şi fanilor pe YouTube, despre cum să fie mai atenţi la semnalele pe care corpul le transmite şi cum să îl înţeleagă mai bine prin alimentaţie, încredere în sine şi poziţii de Yoga executate corect.

de Redactia Observator

la 10.03.2021, 14:24

Vezi și
  • Giulia Nahmany a vorbit despre pasiunea pentru Yoga

Giulia Nahmany simte că vrea să lase ceva în urmă, că are o misiune de ajutorare a oamenilor, iar acest lucru îl poate face prin intermediul exerciţiilor de Yoga

Giulia Nahmany: Energia vine dincolo de noi, dincolo de ego-ul nostru care deseori preia controlul şi ne dă aceste stări pe care noi le trăim, fie în bine, fie în rău. Iar atunci, în momentul în care învăţăm să accesăm anumite planuri divine, putem să activăm şi să dinamizăm această forţă care este şi se află în fiecare dintre noi. 

Cum a apărut schimbarea în viaţa Giuliei

Pentru Giulia a existat un moment care a făcut-o să conştientizeze aceste lucruri. 

Giulia Nahmany: Întotdeauna avem momente, un fel de revelaţie. Aşa mi s-a întâmplat şi mie când am privit lucrurile ca un observator. Şi am văzut problemele care sunt dintr-un alt unghi. În momentul acela mi-am dat seama care este adevărul. Dacă avem şansă să înţelegem care este misiunea noastră suntem cei mai fericiţi. 

Aceasta a oferit exemple de cum ne putem detaşa, spre exemplu în trafic. 

Giulia Nahmany: Este alegerea noastră cum dorim să privim acel moment. Putem să avem şi o meditaţie ghidată. De aceea am creat o platforma de spiritualitate. Este foarte important să facem ceva pentru societatea noastră. Doresc ca prin puterea exemplului să pot să ajut. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă gândiţi la o asigurare RCA în rate, din cauza scumpirilor?

Observator » Stiri Mondene » Giulia Nahmany, călătorie spre armonie, prin Yoga: ''Doresc ca prin puterea exemplului să pot să ajut''