Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscopul zilei de 26 februarie 2018. Peştii vor avea parte de o zi bună pentru călătorii şi afaceri, iar Taurii trec prin vremuri mai grele

Pestii vor avea parte de o zi buna pentru calatorii si afaceri. Daca aveti de gand sa plecati in vacanta, acum ar fi bine sa va luati biletul.

de Redactia Observator

la 26.02.2018 , 08:34

Pestii vor avea parte de o zi buna pentru calatorii si afaceri. Daca aveti de gand sa plecati in vacanta, acum ar fi bine sa va luati biletul.

Berbecii sunt dinamici, iar viata sentimentala capata aspecte din ce in ce mai pozitive. Acesti nativi se bucura de compania persoanei iubite si se implica trup si suflet in tot ce li se ofera nou.

Astazi Taurii se simt singuri si nu vor sa stea in casa. Cea mai buna solutie ar fi sa puneti mana pe telefon si sa planificati o iesire in oras cu prietenii. 

Vezi și

Dragi Gemeni, sariti peste obstacole fara sa le luati in seama astazi. Aceasta atitudine va ajuta foarte mult, pentru ca energia de care dati dovada ar putea sa va duca pe culmile succesului.

Pe acelaşi subiect

Racii ar putea traversa o perioada cam dificila din punct de vedere financiar. Asa ca ar ar fi bine sa va ganditi la o solutie de rezerva.

Relatia sentimentală a Leilor stagneaza de o buna perioada de timp, iar asta va pune pe ganduri. Indicat ar fi sa va provocati partenerul de viata la o discutie serioasa.

Fecioarele incep saptamana prin a-si face planuri in ceea ce priveste cariera. E bine sa stie ca se vor gasi tot felul de persoane care sa le puna bete-n roate. 

Balantelor le merge la superlativ, pe toate planurile. In plan afectiv, vor avea parte de momente surprinzatoare, dar placute. 

Scorpionii sunt vulcanici şi astăzi ar putea avea reacţii care nu sunt tocmai la locul lor. Sentimentele nu trebuie ascunse, dar n-ar strica să fie mai ponderaţi.

Pentru Sagetatori se intrevede o intalnire foarte importanta la orizont. Este posibil sa se aleaga cu noi activitati, dar si cu ceva bani. 

Dragi Capricorni, sunteti plini de elan si aveti initiative inspirate. Puteti avea mari satisfactii pe plan profesional si intelectual, daca dati dovada de perseverenta.

Iar Varsatorii incep saptamana cu dreptul. Vor reusi sa definitiveze o lucrare importanta. Pe seara, vestile bune legate de familie nu ii vor ocoli. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri Mondene » Horoscopul zilei de 26 februarie 2018. Peştii vor avea parte de o zi bună pentru călătorii şi afaceri, iar Taurii trec prin vremuri mai grele