Antena Meniu Search
x

HOROSCOP PAŞTE 2017! Previziuni pentru fiecare zodie în parte

Astrologul Mariana Cojocaru avertizează ca urmeaza o perioadă iîn care zodiile sunt predispuse la accidente. Iata cine trebuie sa fie atent în perioada sărbătorilor.

Astrologul Mariana Cojocaru avertizează ca urmeaza o perioadă iîn care zodiile sunt predispuse la accidente. Iata cine trebuie sa fie atent în perioada sărbătorilor.

Berbec

Mercur anunţă o perioada plină de evenimente în plan financiar. Pot sa fie discutii despre salariu, contracte noi, negocieri, reactivarea unor proiecte din trecut.

Taur

Pe acelaşi subiect

Ei trebuie sa fie atenti ce vorbesc in această perioadă. Ei au initiativa, ambiţie şi dorinta de a atinge o ţinta. Ei fac foarte multe schimbari in aceasta perioada pentru că este şi momentul.

Gemeni

Ei au o perioadă cu tot felul de avertismente, dar în sensul bun. Trebuie sa fie diplomaţi la locul de muncă. Nu trebuie sa toarne gaz pe foc. Au relaţii foarte bune cu cei din jur.

Rac

Au pe astrograma personala un Mercur într-o pozitie mai nefavorabila. Se pot ivi probleme la locul de muncă, au probleme de comunicare cu cei din jur. Însa, au idei geniale care pot prinde contur.

Leu

Beneficiaza de vibraţia lui Mercur retrograd intr-o pozitie bună. Primesc propuneri în zona carierei, poate chiar din trecut, dar suficient de profitabile.

Fecioara

Sunt printre cele mai favorizate. Mercur intra retrograd fix pe zodia lor de Pământ. Ele îşi deschid sufletul, se regăsesc personal, ele vor simti nevoia sa comunice.

Balanţa

Este marcata de opozitia lui Mercur retrograd cu Jupiter. Au discutii şi probleme acolo unde lucrurile nu au fost deja lamurite. Uranus agita spiritele şi nu suporta sa amane.

Scorpion

Ei îşi insuşesc o anumită lectie de viata. Au parte de energii benefice şi lamuritoare pe anumite chestiuni. Cu toate acestea, se reactualizeaza trecutul si se analizeaza alegerile.

Săgetator

Ei au o lună cu evenimente în cascada, generate de progresiile solare. Onoreaza planurile sociale si au parte de schimbari la locul de munca.

Capricorn

Este putin mai scutit de Mercur retrograd, de aceea analizeaza tot ceea ce vrea să facă parte din viata lui. O sa fie foarte bine sustinut de persoane din trecut.

Vărsător

Are o perioada plină, efervescenta cu oportunităţi care îţi vin foarte rar in viaţă. Ei trebuie sa fie atenti la ce decizii iau, insa este bine sa isi asume anumite riscuri.

Peşti

Se reactualizeaza o chestiune care a inceput să fie discutata, iar acum trebuie finalizata. Ei trebuie sa fie atenti la luxatii şi trebuie sa se ocupe mai mult de sănătatea lor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri Mondene » HOROSCOP PAŞTE 2017! Previziuni pentru fiecare zodie în parte