Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscopul Zilei, 02 ianuarie: Atenţie, vărsători! Nu amestecaţi amorul cu banii fiindcă nu merg bine împreună

Nativii din zodia Berbec se vor bucura de o zi liniştită, cu armonie în famile. Pe seară, este posibil ca o veche cunoştinţă să le facă o vizită.

de Redactia Observator

la 02.01.2018 , 10:14

Nativii din zodia Berbec se vor bucura de o zi liniştită, cu armonie în famile. Pe seară, este posibil ca o veche cunoştinţă să le facă o vizită.

În schimb, Taurii au parte de călătorii şi contracte care îi avantajează şi le creează noi oportunităţi. Este o perioadă perfectă pentru a face schimbări.

Şi Gemenii vor avea parte de ceva surprize din partea familiei, referitoare la nişte investiţii. Astrele sunt pe partea dumneavoastră astăzi în plan financiar, aşa că NU pierdeţi ocazia!

Vezi și

Racii sunt distraţi, cu capul în nori, însă când este vorba de lucruri serioase, îşi dau toată silinţa să-şi facă datoria.

Pe acelaşi subiect

Nativi Leu, NU tot ceea ce vă doriţi se va şi concretiza astăzi. Bucuraţi-vă şi de lucrurile mărunte, până la urmă ele întregesc armonia pe care o aşteptaţi.

Fecioarele n-au motive să se streseze, activităţile demarate sunt pe drumul cel bun. Aşa că o ieşire cu prietenii în oraş, ar fi chiar indicată!

Nativii din zodia Balanţă sunt foarte creativi, aşa că astăzi îşi vor îndrepta atenţia spre proiecte personale artistice.

Pentru Scorpioni se va ivi oportunitatea implicării într-o afacere profitabilă. Au mari şanse să-şi sporească bugetul. 

Şi Săgetătorii vor avea o zi bună. Randamentul şi eficienţa lor îi vor ajuta să termine un proiect dificil.

Capricornii stau foarte bine la capitolul comunicare. Interesele intelectuale sunt mai profunde iar judecata mai înţeleaptă.

Vărsătorii au noroc în dragoste dar şi la bani. Însă NU trebuie să lase sentimentele să le influenţeze deciziile financiare. Nu amestecaţi amorul cu banii fiindcă NU merg bine împreună.

Iar Peştii vor avea o zi bună cu multe reuşite, mai ales în plan financiar.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri Mondene » Horoscopul Zilei, 02 ianuarie: Atenţie, vărsători! Nu amestecaţi amorul cu banii fiindcă nu merg bine împreună