Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscopul zilei de 2 noiembrie 2017. Berbecii trebuie să fie atenţi la cheltuieli, iar Capricornii sunt promovaţi la locul de muncă. Vezi ce ţi-au pregătit şi ţie astrele!

Berbecii trebuie să fie atenţi la cheltuieli astăzi. Sunt distraţi, iar indicat ar fi să îşi concentreze atenţia în a reveni cu picioarele pe pământ.

de Redactia Observator

la 02.11.2017 , 10:01

Berbecii trebuie să fie atenţi la cheltuieli astăzi. Sunt distraţi, iar indicat ar fi să îşi concentreze atenţia în a reveni cu picioarele pe pământ.

Taurii spun "prezent" astăzi în activităţile familiale. De dimineaţă nu vor fi tocmai în cea mai bună formă, însă pe parcursul zilei vor lua iniţiative importante.

Pentru Gemeni ziua începe cu un telefon important. Se va ivi o oportunitate inedită pentru ei pe plan profesional.

Vezi și

Ar fi bine ca nativii Raci să îşi păstreze calmul astăzi. Relaţiile cu partenerul de viaţă sunt cam tensionate, aşa că nu este indicat să ia decizii la nervi.  

Pe acelaşi subiect

Leii sunt sfătuiţi să încerce să îşi arate sentimentele faţă de persoana iubită . Altfel riscă să o piardă şi cu siguranţă nu îşi doresc asta.

Două minţi gândesc mai bine decât una, nativi Fecioară, aşa că nu refuzaţi ajutorul unui apropiat sau al unui partener de afaceri. Cu puţin noroc,succesul este garantat!

Balanţele sunt sfătuite să dea dovadă de diplomaţie astăzi chiar dacă sunt multe lucruri care le nemulţumesc. În plan sentimental,este posibil să relege o iubire din trecut.

Totul merge ca pe roate pentru voi azi, Scorpionilor. Vă rezolvaţi foarte repede treaba iar după amiaza o veţi petrece în compania celor dragi.

Săgetatorii îmbină astăzi utilul cu plăcutul. Vor pleca într-o călătorie de afaceri unde vor găsi şi puţin timp pentru relaxare.

Capricornii vor avea parte de o promovare la locul de muncă .Asta le aduce multă admiraţie din partea celor dragi.

Vărsătorii vor să-şi surprindă partenerul astăzi. Nu este o zi favorabilă discuţiilor în contradictoriu.

Pentru Peşti este o zi perfectă pentru investiţii care le vor aduce multe beneficii. Spre seară se vor bucura de reuşite alături de familie. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri Mondene » Horoscopul zilei de 2 noiembrie 2017. Berbecii trebuie să fie atenţi la cheltuieli, iar Capricornii sunt promovaţi la locul de muncă. Vezi ce ţi-au pregătit şi ţie astrele!