Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei, 9 iunie. Racii se învârt în cercuri interesante! Important e să reziste tentației!

Nativi Berbeci, oricât de mult îi iubiţi pe cei apropiaţi, nu încercaţi să le luaţi din responsabilităţi.. Îi privaţi de o lecţie valoroasă şi le inspirați neîncredere.

Vezi și

Nativi Berbeci, oricât de mult îi iubiţi pe cei apropiaţi, nu încercaţi să le luaţi din responsabilităţi.. Îi privaţi de o lecţie valoroasă şi le inspirați neîncredere.

Taurii trec prin multe schimbări în următoarele zile şi trebuie să rămână optimişti. Atitudinea pe care o proiectează către lume se va întoarce cu trăiri pozitive intense.

Nu e cazul să vă evitaţi familia astăzi, gemenilor, dar nici nu intraţi în discuții ample. Nu sunteţi pe aceeaşi lungime de undă şi puteţi ajunge la certuri.

Racii se învârt în cercuri în care află secrete interesante despre cunoscuţi. Important e să reziste tentaţiei de a răspândi bârfa şi să păstreze totul pentru ei.

Pe acelaşi subiect

Surprinzător, dar Leii vor trece printr-o perioadă în care vor fi mai introvertiţi. Poate e un semn că trebuie să își oprească puțin atenția asupra propriei persoane.

Voi Fecioarelor, sunteţi în continuare cei cu organizarea în grupul vostru de prieteni. Vine vacanţa, dar înainte de a face planuri măreţe verificaţi dacă sunt realizabile.

Capacitatea voastră de buni ascultători nu vă va fi favorabilă astăzi, Balanţelor. Persoana pe care vreţi să o impresionaţi vă transformă în psihologul de serviciu.

Scorpionii au o energie formidabilă care îi va ajuta să separe oamenii buni de cei răi. Așa că vor decide pe cine includ în echipa lor.

Astăzi trebuie să avem grijă ce spunem în preajma săgetătorilor pentru că nu gustă glumele de niciun fel. Sunt serioși și concentrați pe ce au de făcut.

Ar fi mai indicat să vă lipsiți de companie azi, capricornilor. Nu prea puteți empatiza și v-ar putea enerva aroganţa sau goana după complimente.

Vărsătorii îşi expun argumentele în lupta cu o majoritate. O majoritate care pune interesul personal înaintea celui colectiv.

Foarte matinali sunt peștii astăzi. Sunt nerăbdători să-și termine proiectul pentru ca apoi să lase totul deoparte și să se bucure din plin de reușită și de timpul liber. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri Mondene » Horoscopul zilei, 9 iunie. Racii se învârt în cercuri interesante! Important e să reziste tentației!