Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscopul zilei, 12 februarie: Declaraţii de dragoste de la admiratori secreţi! Ei sunt nativii care se lasă atinşi de săgeţile lui Cupidon

Săptîmâna începe cu veşti bune la capitolul dragoste pentru o zodie, însă şi cu ceva probleme urgente pe plan financiar pentru unii nativi.

de Redactia Observator

la 12.02.2018 , 09:46

Săptîmâna începe cu veşti bune la capitolul dragoste pentru o zodie, însă şi cu ceva probleme urgente pe plan financiar pentru unii nativi. Atenţie la tensiuni, unele semne zodiacale nu trebuie sub nicio formă să-şi neglijeze sănătatea!

Vărsătorii ar face bine să se odihnească şi să se gândească serios la relaţiile şi situaţiile în care sunt implicaţi. Sănătatea şi segmentul profesional sunt vulnerabile.

****

Vezi și

Peştii sunt înconjuraţi de prieteni, dar şi de admiratori. Totuşi, există posibilitatea să se simtă incomod alături de persoanele întâlnite.

Pe acelaşi subiect

****

Berbecii oscilează între a participa la evenimente cu multă lume şi a sta acasă, alături de cei dragi. Orice ar alege, se vor simţi la fel de bine.

****

Astăzi Taurii pot rezolva probleme financiare. Este bine să-şi asigure cheltuielile personale şi apoi să ofere sprijin material.

****

Gemenii sunt binedispuşi şi atrag cu uşurinţă simpatia celor din jur. Până la lăsarea serii vor reuşi să îşi facă nişte prieteni noi.

****

Racii vor fi nevoiţi să bea cafea după cafea pentru a putea face faţă zilei de luni. Şi-au cam făcut de cap aseară şi acum se resimt din cauza oboselii.

****

Leii vor fi numai un zâmbet toată ziua. Un proiect la care au muncit pe brânci în ultima vreme se încheie aşa cum sperau.

****

Fecioarele trebuie să facă o alegere dificilă. Ca să nu regrete mai apoi ar fi bine să ceară sfatul persoanei iubite.

****

Ideal ar fi ca Balanţele să se odihnească şi să lase grijile deoparte. O carte sau o plimbare cu o persoană dragă le-ar putea reda zâmbetul.

****

Scorpionii ar putea pleca astăzi într-o călătorie, dar nu o fac să se relaxeze. Au de rezolvat nişte probleme urgente.

****

În sfârşit, Săgetătorii au noroc în dragoste. După încercări rămase fără rezultat, astăzi e ziua în care totul pare să meargă spre deznodământul pe care şi-l doreau de multă vreme.

****

Iar Capricornii se simt copleşiţi de responsabilităţile din plan emoţional. De aceea, astăzi vor fi cam irascibili şi fără chef de vorbă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri Mondene » Horoscopul zilei, 12 februarie: Declaraţii de dragoste de la admiratori secreţi! Ei sunt nativii care se lasă atinşi de săgeţile lui Cupidon