Antena Meniu Search
x

Simona Halep a făcut anunţul în urmă cu câteva minute: "I Just Did It!". Cum arată, începând de astăzi, clasamentul WTA

Simona Halep a postat pe Instagram o fotografie însoţită de mesajul "Just Do It - I Just Did It", ceea ce înseamnă că românca a semnat cu Nike.

În urmă cu puţin timp, Simona Halep a postat pe Instagram o fotografie însoţită de mesajul "Just Do It - I Just Did It", ceea ce înseamnă că românca a semnat cu Nike.

Sportiva din Constanţa intră astfel în galeria celor mai mari vedete ale tenisului mondial care sunt îmbrăcate de compania americană. 

Simona Halep urmează să primească 2 milioane de dolari, în urma semnării contractului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Constănţeanca şi-a făcut deja apariţia la Cluj-Napoca, acolo unde îşi susţine colegele din Fed Cup, purtând însemnele Nike.

Se încheie astfel o perioadă de incertitudine în ce privește viitorul sponsor tehnic al Simonei Halep, după despărțirea de Adidas de la finalul sezonului trecut, timp în care au fost vehiculate o multitudine de variante.

Nike avea sub contract, în 2016, circa 30% dintre jucătoarele de top din WTA. 

Din WTA, printre numele legate contractual de Nike se numără Victoria Azarenka, Serena Williams, Petra Kvitova, Madison Keys, Caroline Garcia sau Maria Sharapova.

Clasamentul WTA. Simona Halep, în continuare pe locul 2

Simona Halep continuă pe locul al doilea în clasamentul WTA, în această săptămână, cu 7.616 puncte, la 349 de puncte de liderul Caroline Wozniacki.

1. Caroline Wozniacki (Danemarca)  7.965 de puncte;

2. Simona Halep (România)  7.616;

3. Elina Svitolina (Ucraina) 5.835;

4. Garbine Muguruza (Spania) 5.690;

5. Karolina Pliskova (Cehia) 5.445;

6. Jelena Ostapenko (Letonia) 5.000;

7. Caroline Garcia (Franţa) 4.495;

8. Venus Williams (SUA) 4.277;

9. Angelique Kerber (Germania) 3.031;

10. Julia Goerges (Germania) 2.900.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Sport » Simona Halep a făcut anunţul în urmă cu câteva minute: "I Just Did It!". Cum arată, începând de astăzi, clasamentul WTA