Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscopul zilei, 12 decembrie: Marţi, trei ceasuri rele. Se lasă cu ceartă pentru mai multe zodii!

de Redactia Observator

la 12.12.2017 , 09:39

Berbecii sunt foarte solicitaţi astăzi la locul de muncă, iar asta îi va epuiza. Sfatul astrologului ar fi să se înarmeze cu multă răbdare.

Taurii nu sunt în cea mai bună formă, nu au chef de vorbă, de muncă nici nu mai vorbim.Vor doar să lenevească.

Gemenii zâmbesc satisfăcuţi când văd că pe plan financiar lucrurile încep să meargă bine. Iată că eforturile din ultima vreme n-au fost în zadar.

Vezi și

Racii se bucură de sprijinul complet al familiei în afacerile pe care le-au demarat, iar asta le oferă confortul psihic de care aveau nevoie. 

Pe acelaşi subiect

Leii se găsesc într-o dispoziţie de zile mari. Sunt foarte eficienţi şi organizaţi, iar asta îi va ajuta să-şi ducă sarcinile la bun sfârşit.

Fecioarele au foarte mult de muncă, însă nu-şi neglijează familia. Reuşesc să îmbine perfect ambele planuri.

Pentru nativii din Balanţă relaţiile sociale sunt foarte importante astăzi, aşa că hotărăsc să-şi petreacă timpul liber doar cu prietenii.

Scorpionii îşi urmăresc interesele şi nu uită nicio clipă de ele. Sunt perseverenţi, aşa că nu e de mirare că vor avea parte de multe reuşite. 

Săgetătorii dau dovadă de încăpăţânare maximă astăzi. Orice ai spune, nu ai dreptate, aşa că mai bine nu vă puneţi cu ei. 

Capricornii sunt uşor indispuşi astăzi, aşa că vor spune multe la nervi. Sfatul astrologului este să nu puneţi la suflet vorbele lor.

Varsatorii au mare nevoie de o pauză pe plan profesional. Se simt obosiţi şi extenuaţi, aşa că o vacanţă nu ar strica. 

Iar Peştii au un chef de distractie, încât reuşeşti cu greu să-i pui la treabă. Indicat ar fi să stea departe de activităţile profesionale, pentru a nu face greşeli ireparabile.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri Mondene » Horoscopul zilei, 12 decembrie: Marţi, trei ceasuri rele. Se lasă cu ceartă pentru mai multe zodii!