Antena Meniu Search
x

Mai multe cutremure s-au produs în Vrancea, în ultimele ore. Cel mai puternic a avut loc la 128 de kilometri adâncime

Institutul Naţional de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului a anunţat că nu mai puţin de trei cutremure s-au produs în Vrancea, în această dimineaţă.

Institutul Naţional de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului a anunţat că nu mai puţin de trei cutremure s-au produs în Vrancea, în această dimineaţă.

Primul seism a avut 3,9 pe scara Richter şi s-a produs la ora 00.15, în judeţul Buzău, la adâncimea de 128,1 kilometri.

Cutremurul s-a produs în apropierea oraşelor: Nehoiu (10 kilometri), Întorsura Buzăului (43 de kilometri), Covasna (44 de kilometri), Vălenii de Munte (47 de kilometri) şi Mizil (47 de kilometri).

Al doilea cutremur a avut loc la ora 4.52, în judeţul Vrancea, şi a avut magnitudinea 2,1. Seismul s-a produs la adâncimea de 22 de kilometri.

Cutremurul s-a produs în apropierea oraşelor: Râmnicu Sărat (11 kilometri), Odobeşti (28 kilometri), Focşani (28 de kilometri), Buzău (40 de kilometrim) şi Panciu (43 de kilometri).

La ora 5.45, un nou cutremur a avut loc în judeţul Vrancea. Seismul - cu magnitudinea 2,2 pe scara Richter, s-a produs la adâncimea de 30 de kilometri, potrivit INFP.

Cutremurul s-a produs în apropierea oraşelor: Râmnicu Sărat (15 kilometri), Focşani (23 de kilometri), Odobeşti (23 de kilometri), Panciu (38 de kilometri), Mărăşeşti (39 de kilometri).

Cel mai puternic cutremur din acest an s-a produs în 8 februarie, în Vrancea, şi a avut magnitudinea 5, fiind resimţit şi la Bucureşti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Mai multe cutremure s-au produs în Vrancea, în ultimele ore. Cel mai puternic a avut loc la 128 de kilometri adâncime