Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei, 18 noiembrie: Cupidon trimite săgeţi! Dragostea pluteşte în aer pentru o zodie

Weekendul se anunţă unul plin de dragoste pentru nativii unei zodii! Află ce ţi-au rezervat astrele!

Vezi și

Weekendul se anunţă unul plin de dragoste pentru nativii unei zodii! Află ce ţi-au rezervat astrele!

Berbecii îşi vor îmbunătăţii relaţia cu un vechi prieten. Au avut parte de câteva probleme în ultima vreme, însă acum îşi vor rezolva toate neînţelegerile.

Taurii au parte de un weekend frumos alături de familie. Cele două zile le vor prind bine, deoarece se vor bucura de atenţia celor dragi.

Pe Gemeni weekend-ul îi va prinde departe de casă. În această escapadă, aceşti nativi s-au hotărât să se relaxeze şi să viziteze toate obiectivele turistice.

Racii au nevoie de mai multă satisfacţie personală şi se gândesc spre ce să îşi îndrepte atenţia. Cel mai probabil, relaţia de cuplu va fi cea vizată.

Doar linişte şi relaxare se anunţă pentru Lei în aceste zile. Vor petrece clipe minunate alături de prieteni şi familie.

Fecioarele vor lua o pauză de la tot ceea ce înseamnă rutină în viaţa lor. Şi îşi vor descoperi o nouă pasiune.

Balanţele au avut parte de o săptămână mai agitată, aşa că astăzi nu vor decât să se relaxeze.

Scorpionii, în schimb, nici nu vor să audă de odihnă. Pentru ei weekend-ul înseamnă distracţie.

Săgetătorii simt nevoia de mai multă mişcare aşa că astăzi s-au decis să facă o plimbare prin oraş sau poate chiar într-un parc.

Pentru Capricorni se anunţă o zi specială din punct de vedere al dragostei, însă puţin tensionată din cauza unei rude a partenerului de viaţă.

Vărsătorii au parte de o zi excelentă din toate punctele de vedere. Deşi este sâmbătă, e momentul perfect să pună bazele unei afaceri profitabile.

Iar Peştii îşi vor petrece ziua la shopping! Au beneficiat de o sumă frumoasă de bani aşa că astazi îşi vor schimba garderoba.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri Mondene » Horoscopul zilei, 18 noiembrie: Cupidon trimite săgeţi! Dragostea pluteşte în aer pentru o zodie