Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscopul zilei, 27 noiembrie: Banii nu aduc fericirea! O zodie va simţi asta din plin în relaţia cu persoana iubită

de Redactia Observator

la 27.11.2017 , 07:43

Problemele financiare ale Berbecilor ar putea lua sfârşit. Seful le va oferi o funcţie mai importantă cu un salariu pe măsură.

Taurii se vor concentra asupra vieţii de cuplu. Îşi vor asuma responsabilităţi noi şi îi vor promite persoanei iubite cerul şi luna pentru a o ţine aproape.

Gemenii nu vor fi o companie tocmai plăcută. Astăzi vor fi foarte agitati şi le va fi imposibil să-şi stăpânească nervii.

Vezi și

Racii trebuie să fie foarte cumpătaţi în privinţa banilor. O problemă ivită din senin îi va obliga să spargă puşculiţa.

Pe acelaşi subiect

O ceartă cu un coleg de serviciu îi va indispune astăzi pe Lei. Totuşi după program vor găsi puterea să iasă cu prietenii în oraş.

Fecioarele în schimb nu vor ieşi nicăieri. Şeful le va da câteva sarcini suplimentare şi vor fi nevoite să rămână la serviciu peste program.

Deşi este Luni, nativii din Balanţă se vor purta ca într-o zi liberă. În loc să muncească, vor prefera să se plângă că sunt obosiţi.

Nici Scoprionii nu se vor omorî cu munca, dar aceşti nativi vor fi ceva mai norocoşi şi vor reuşi să se ferească de privirile şefului. 

Săgetătorii au gânduri mari în ceea ce priveşte activitatea profesională. Astrele le sunt favorabile la acest capitol aşa că au mari şanse de reuşită.

Norocul va fi de partea Capricornilor în această zi. Ar putea face o cucerire, iar un câştig le va rotunji economiile.

Şi Vărsătorii au portofelul plin, dar nu se vor putea bucura de asta. Relaţia cu persoana iubită va trece astăzi prin momente tensionate.

Iar Peştii vor fi în centrul atenţiei astăzi. Dispun de mult simţ al umorului, aşa că NU le va fi greu să aducă zâmbetul pe buzele celor din jur.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri Mondene » Horoscopul zilei, 27 noiembrie: Banii nu aduc fericirea! O zodie va simţi asta din plin în relaţia cu persoana iubită