Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscopul zilei, 31 august: Veşti îmbucurătoare pentru o zodie! Va primi o sumă frumoasă de BANI

Unii nativi scapă astăzi de grija banilor! Se întrevăd câştiguri frumoase în viitorul apropiat! Află ce ţi-au rezervat astrele!

de Redactia Observator

la 31.08.2017 , 08:11

Unii nativi scapă astăzi de grija banilor! Se întrevăd câştiguri frumoase în viitorul apropiat! Află ce ţi-au rezervat astrele!

Berbecii rezolvă astăzi o situaţie care le dădea bătăi de cap pe plan financiar. Spre seară vor sărbători reuşita.

Ocazie de zile mari şi pentru Tauri, pe plan profesional. Primesc o sumă frumoasă de bani, ca bonus pentru o activitate pe care au desfăşurat-o cu succes.

Vezi și

Gemenii vor reuşi să cucerească o persoana care le atrage atenţia de ceva timp. O veste bună pentru cei care nu sunt deja într-o relaţie.

Pe acelaşi subiect

Racii atrag atenţia oriunde se duc astăzi. Le este recomandat să se folosească de şarmul pe care îl au.

Leilor li se va face o propunere interesantă astăzi. Trebuie să fie atenţi şi să nu cumva să îi dea cu piciorul. Este indicat să îşi dedice mai mult timp familiei.

Fecioarele nu ar trebui să se grăbească să încheie un contract sau o înţelegere, mai ales dacă au dubii. Este indicat să ceară mai multe detalii.

Balanţele vor fi toată ziua pe drumuri, pentru a rezolva nişte probleme în familie. Cu toate astea găsesc timp să le dea sfaturi şi celor din jur.

Apar ceva confuzii în viaţa Scorpionilor. Un lucru este sigur - sunt la un pas de obiectivul propus, aşa că trebuie să ţină capul sus.

Săgetătorii au multe motive de bucurie. Dacă sunt în căutarea unui nou loc de muncă şi pe deasupra dau dovadă de punctualitate, succesul este garantat.

Capricornii îşi recuperează buna dispoziţie. Au şi de ce. În viaţa profesională totul merge ca pe roate, iar în compania partenerului petrec momente la care visau de ceva tip.

Entuziasmul nu le lipseşte nici Vărsătorilor! Dau dovadă de creativitate şi idei bune la locul de muncă. Poate pentru că se apropie cu paşi repezi de weekend sau de vacanţă.

Iar Peştii fac planuri pentru un eveniment important. Trebuie să fie atenţi şi să nu cheltuiască absolut toţi banii pe care îi au.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri Mondene » Horoscopul zilei, 31 august: Veşti îmbucurătoare pentru o zodie! Va primi o sumă frumoasă de BANI