Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei 1 Iulie 2018. Racii au șansa unui nou început, iar Leii merg la cumpărături

Horoscopul zilei 1 Iulie 2018. Racii vor avea o întâlnire importantă ce le oferă șansa unui nou început. Sunt deschişi spre tot ce e nou, iar seara îi va prinde în compania persoanei iubite.

Vezi și

Horoscopul zilei 1 Iulie 2018. Racii vor avea o întâlnire importantă ce le oferă șansa unui nou început. Sunt deschişi spre tot ce e nou, iar seara îi va prinde în compania persoanei iubite.

Leu

Leii au cheltuit foarte mult în ultima perioadă şi urmează încă o serie de cumpărături. Indicat ar fi să fie mai cumpătaţi la banii.

Fecioară

Fecioarele sunt mult mai relaxate şi calme, semn că lucrurile în relaţie au început să se îmbunătăţească. Şi asta nu e tot…chiar şi în plan financiar se observă o schimbarea.

Balanța

Pentru Balanţe iubirea capătă un aspect foarte important astăzi. Aşa că Nu vă limitaţi doar la cuvinte, faptele sunt mult mai importante.

Scorpion

Este o zi în care răbdarea nativilor Scorpion va fi pusă la încercare. Nu luaţi decizii în grabă, abordaţi totul cu răbdare şi calm şi lucrurile se vor rezolva de la sine.

Săgetător

Pentru Săgetători este o zi în care vor ieţi din tipare, indiferent prin ce metodă: prin îmbrăcăminte, prin comportament, sau chiar prin idei mai neobişnuite.

Capricorn

O zi de duminică perfectă se anunţă pentru voi dragi Capricorni. Astăzi familia va fi în centrul atenţiei voastre. Vă întâlniţi cu cei dragi, poate organizaţi o mică petrecere unde veţi fi înconjuraţi de oamenii pe care îi iubiţi.

Vărsător

Şi Vărsătorii se vor simţi extraordinar astăzi în compania prietenilor. Fie că vor ieşi în oraş, fie că vor petrece o seară liniştită, compania lor este tot ce aveau nevoie.

Pești

Viaţa socială a nativilor Peşti ia o turnură interesantă. Sunt mult mai activi şi se vede o îmbunătăţire a relaţiilor cu cei din jur.

Berbec

O sumă de bani câştigată sau primită îi va face pe Berbeci să privească cu mai multă încredere un proiect la care au muncit foarte mult.

Taur

Taurii se vor lăsa ghidaţi de sentimente astăzi. Pun suflet in toate activităţile şi parcă toate le ies mai bine cu puţină dragoste.

Gemeni

Iar Gemenii sunt foarte vorbăreţi. Ăsta este un lucru bun pentru că vor reuşi să îşi facă prieteni alături de care vor demara noi activităţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri Mondene » Horoscopul zilei 1 Iulie 2018. Racii au șansa unui nou început, iar Leii merg la cumpărături