Antena Meniu Search
x

În weekend, Mircea Badea şi Carmen îşi vor duce fiul acasă

Mircea Badea chiar are, acum, tot timpul ocupat. Băieţelul pe care Carmen Brumă l-a adus pe lume în urmă cu două zile, îi ţine în priză

Vezi și

Mircea Badea chiar are, acum, tot timpul ocupat. Băieţelul pe care Carmen Brumă l-a adus pe lume în urmă cu două zile, îi ţine în priză

Mircea Badea se lăuda până acum că are tot timpul ocupat. Însă, abia de-acum vede ce-nseamnă asta. Primul lui băieţel, venit pe lume în urmă cu două zile îi arată că toată atenţia trebuie îndreptată către el. "Crede-mă, după ce am traversat oraşul pe ploaie, vinere, cred că am făcut şi două atacuri cerebrale pe drum, pot să mă obişnuiesc cu orice. Deci, da, m-am obişnuit, cred", a povestit acesta.

Astăzi, băieţelul lui Mircea şi al lui Carmen a avut parte şi de un eveniment special. "Tocmai am fost la băiţă şi-am filmat ca să văd cum se face treaba ca să am după aia material didactic, să am la ce să mă uit. Complicat, mai ales pentru un om neîndemânatic, complet neîndemânatic aşa cum sunt eu, foarte complicat".

Realizatorul emisiunii "În gura presei" se bazează, însă, pe mămică şi bunici. Cât despre nume. "Am zis că-i pun nume provizoriu, nu ştiu dacă se poate sau nu, dar nu, nu ne-am gândit la nume. Am hotărât să facem un consiliu de familie în această seară şi să luăm o decizie finală pentru că nu o să ne dea copilul din maternitate".

Nici naşii nu au fost o prioritate pentru cei doi. Altele sunt lucrurile care îi ţin în priză. "Am observat cum i se scot copilului mucii din nas. Deci, crede-mă, wow. El are nasul atâta, un micron de nas. E ca sculptura pe bobul de orez, are un nas atât".

La sfârşitul săptămânii, Vasilică - momentan - şi Carmen vor ajunge, în sfârşit, acasă. Acolo, totul e pregătit. "Are de toate, are cămăruţă, are cărucior, are pătuţ, are hăinuţe, are tot ce-i trebuie. Toată lumea e în dispozitiv, oricum, vroiam să mulţumesc oamenilor care ne-au transmis gânduri bune", a încheiat realizatorul TV.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri Mondene » În weekend, Mircea Badea şi Carmen îşi vor duce fiul acasă