Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Irina şi Monica Gabor, împreună de Ziua Mamei

Monica Gabor şi fiica acesteia, Irina Columbeanu, au petrecut împreună de Ziua Mamei

de Redactia Observator

la 08.03.2015 , 19:40

Monica Gabor şi fiica acesteia, Irina Columbeanu, au petrecut împreună de Ziua Mamei. 

De opt martie, Irinel Columbeanu i-a oferit fiicei sale un cadou special. Un weekend cu mama. Monica Gabor s-a întors din Statele Unite. Şi, până se întoarce, vrea să recupereze cât mai mult din timpul pierdut cu fiica ei. Cele două şi-au pregătit şi cadouri. Irinuca i-a pregătit mamei sale un desen special.

Cele mai importante femei pentru Irinel Columbeanu sunt fiica lui, Irina şi fosta lui soţie, Monica Gabor. Iar astăzi a vrut să le aibă aproape pe amândouă. Pe lângă flori, Irinel a mai avut o surpriză pentru fiica lui.

Vezi și

De două zile Monica s-a întors din America. Când poate, îşi vizitează fetiţa, să recupereze timpul pierdut. Pentru că e ziua mamei, Irina i-a dăruit un desen făcut de ea. Nici Monica nu a venit cu mâna goală.

Cele două nu s-au mai văzut de câteva luni. După sărbători, Monica a plecat din nou în Statele Unite ale Americii, acolo unde locuieşte cu iubitul ei. De dragul fetiţei, însă, omul de afaceri îşi doreşte ca fosta lui soţie să vină mai des în ţară.

Cât timp Monica este plecată, Irina îi simte mereu lipsa mamei ei, aşa că Irinel Columbeanu face orice să o vadă fericită. Irina este de două săptămâni în vacanţă, însă de mâine trebuie să se întoarcă din nou la şcoală.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri Mondene » Irina şi Monica Gabor, împreună de Ziua Mamei