Antena Meniu Search
x

Janet Jackson a divorțat de cel de-al treilea soț, la trei luni după ce a devenit mamă

Cântăreaţa americană Janet Jackson s-a despărţit de cel de-al treilea soţ al ei, Wissam Al Mana, la trei luni după naşterea primului copil al cuplului, potrivit unor surse citate de revista People.

Cântăreaţa americană Janet Jackson s-a despărţit de cel de-al treilea soţ al ei, Wissam Al Mana, la trei luni după naşterea primului copil al cuplului, potrivit unor surse citate de revista People.

Janet Jackson s-a despărţit recent de soţul ei, omul de afaceri Wissam Al Mana, originar din Qatar, a anunţat Page Six. Potrivit acestei publicaţii, o sursă a dezvăluit că despărţirea cuplului a fost amiabilă, în timp ce o altă sursă a spus că artista a fost nemulţumită de faptul că soţul ei a avut o atitudine mult prea autoritară în timpul sarcinii sale.

Speculaţiile despre sarcina cântăreţei Janet Jackson au apărut în aprilie 2016, atunci când vedeta americană şi-a amânat concertele programate în cadrul turneului ei mondial, intitulat ”Unbreakable”, spunând că vrea să se concentreze pe plănuirea unei familii cu soţul ei, Wissam Al Mana.

Janet Jackson a născut un băiat pe 3 ianuarie 2017 şi a devenit astfel mamă pentru prima dată la vârsta de 50 de ani. Primul copil al vedetei americane este băiat şi a primit numele Eissa Al Mana.

Janet Damita Jo Jackson s-a născut pe 16 mai 1966, în oraşul Gary, statul Indiana din Statele Unite ale Americii, artista fiind cel mai tânăr copil al familiei Jackson.

Cântăreaţa este singurul membru al familiei Jackson, cu excepţia fratelui ei Michael Jackson, care a avut succes în industria muzicală. Discurile lansate de Janet Jackson s-au vândut peste 160 de milioane de copii pe plan mondial.

Janet Jackson a revenit în topurile Billboard în 2015 cu cel de-al 11-lea album de studio, ”Unbreakable”. Ea s-a căsătorit în secret cu omul de afaceri Wissam Al Mana în 2012 şi a confirmat această căsătorie abia în 2013. Janet Jackson a mai avut două căsnicii, cu muzicienii James DeBarge, în perioada 1984 - 1985, şi cu Rene Elizondo, în perioada 1991 - 2000, fără să aibă copii.

News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Janet Jackson a divorțat de cel de-al treilea soț, la trei luni după ce a devenit mamă