Antena Meniu Search
x

Jeni Ion, tânăra fără auz care a cântat cu sufletul pe scena X Factor. ”Vocea mea interioară nu poate fi oprită”

Jeni Ion, o tânără de 33 de ani din București care și-a pierdut auzul pe când avea mai puțin de un an, a emoționat o țară întreagă cu interpretarea ei ”prin semne și suflet” de pe scena X Factor, de la Antena 1. ”Deși nu am glas, vocea mea interioară nu poate fi oprită”, spune Jeni.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 12.09.2020, 07:51

Jeni Ion, tânăra fără auz care a cântat cu sufletul pe scena X Factor
Jeni Ion, tânăra fără auz care a cântat cu sufletul pe scena X Factor - Antena 1
  • Jeni Ion a interpretat melodia “Cuvinte”, de la Crush și Alexandra Ungureanu, prin limbajul semnelor.
  • Tânăra fără auz a fost aplaudată la scenă deschisă după reprezentația pe scena X Factor.

Aflată pe marea scenă X Factor, Jeni le-a spus juraților că nu s-a născut fără auz, ci a ajuns așa dintr-o eroare medicală petrecută pe când avea mai puțin de un an. Cu toate acestea, ea a avut ambiție și a învățat să vorbească.

”Totuși, surditatea nu este o condamnare! Sunt un om normal, și pot face multe lucruri chiar dacă nu aud foarte bine. Îmi place să cânt așa cum pot, așa cum știu, prin semne și suflet”, le-a spus Jeni juraților X Factor.

”Chiar dacă vocea nu ți se aude, să știi că pentru noi, în seara asta ai cântat. Și te-am auzit și te-am simțit. Mulțumim”, i-a spus Loredana.

“A fost un moment atât de binevenit, mai ales în aceste timpuri pe care le trăim. Ne-a reamintit cât de important e să ne bucurăm de orice moment, chiar dacă pare mai greu, chiar dacă pare mai dur...Pentru că orice zi pe care o avem aici pe Pământ e o zi frumoasă”, a spus, emoționată, Loredana, la finalul reprezentației.

Urmărește noul sezon X Factor în fiecare vineri, de la ora 20:30, la Antena 1.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Mondene » Jeni Ion, tânăra fără auz care a cântat cu sufletul pe scena X Factor. ”Vocea mea interioară nu poate fi oprită”