Antena Meniu Search
x

Jennifer Lopez arată formidabil la 49 de ani

La aproape 50 de ani, Jennifer Lopez arată ca la 30. Şi pare că întinereşte pe zi ce trece. O imagine impecabilă, recompensată, de altfel, de fani, cu milioane de like-uri şi cu săli pline la concerte. Artista munceşte însă din greu pentru asta. Între altele, şi la sala de fitness.

de Redactia Observator

la 10.03.2019, 14:25

Vezi și

La aproape 50 de ani, Jennifer Lopez arată ca la 30. Şi pare că întinereşte pe zi ce trece. O imagine impecabilă, recompensată, de altfel, de fani, cu milioane de like-uri şi cu săli pline la concerte. Artista munceşte însă din greu pentru asta. Între altele, şi la sala de fitness.

Un simbol al femeilor cu forme voluptuoase, Jennifer Lopez continuă să arate minunat. Face eforturi, e drept, merge la sală şi îşi supraveghează dieta dar. are şi noroc. Spune că o ajută şi. moştenirea genetică.

Jennifer și-a făcut debutul în muzică acum 20 de ani. Şi de atunci îşi încântă fanii invariabil, fie că este pe scenă, într-o emisiune televizată sau pe covorul roşu. Concertele îi seamănă întru totul: sunt energice. Fiecare show are coregrafii spectaculoase, o trupă impresionantă de dansatori, costumaţii extravagante şi efecte speciale.

Şi totuşi, un secret trebuie să existe. Şi, la un moment dat, Jennifer l-a dezvăluit. Măcar parţial. Vedeta se trezeşte la 6.00 dimineaţa şi face sport. Îşi bazează mesele pe proteine. Şi nu consumă carbohidraţi după ora 16:00. Iar stilul de viaţa i se potriveşte vizibil.

Desemnată cea mai frumoasă femeie din lume, în 2011

În anul 2011, revista People a desemnat-o cea mai frumoasă femeie din lume. Inevitabil, au apărut şi bârfele. Într-una dintre emisiunile din Statele Unite, cântăreaţa a lămurit unul dintre cele mai mediatizate zvonuri legate de posteriorul ei.

J Lo nu a dus niciodată lipsă de admiratori. La începutul carierei, cântăreaţa a avut o relaţie de doi ani cu rapper-ul P Diddy, iar în 2004 s-a logodit cu actorul Ben Affleck. Nunta a fost, însă, anulată cu doar câteva zile înainte să aibă loc.

Dar următorul iubit avea s-o ducă la altar. Este vorba despre celebrul cântăreț Marc Anthony. El şi Jennifer Lopez au împreună doi copii născuți în 2008. Cuplul a divorţat însă în 2011. De doi ani Jennifer se iubeşte cu fostul jucător de baseball de la New York Yankees, Alex Rodriguez.

J Lo şi-a lansat chiar şi propria companie de producţie, o linie vestimentară şi una de cosmetice. Căci, artistă sau nu, este în primul rând femeie şi deci cu simţ de antreprenor. Averea ei este estimată acum la 250 de milioane de dolari.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Jennifer Lopez arată formidabil la 49 de ani