Antena Meniu Search
x

Jennifer Lopez şi Shakira, spectacol la Super Bowl (Video)

Jennifer Lopez şi Shakira au făcut spectacol la Super Bowl! Puctul culminant a fost atunci când pe scenă a urcat şi fiica lui J. Lo, în vârstă de 11 ani, care a cântat în duet cu mama sa. Momentul a devenit viral! Meciul de aseară a înregistrat şi o premieră.

de Redactia Observator

la 03.02.2020, 22:44

Vezi și

Jennifer Lopez şi Shakira au făcut spectacol la Super Bowl! Puctul culminant a fost atunci când pe scenă a urcat şi fiica lui J. Lo, în vârstă de 11 ani, care a cântat în duet cu mama sa. Momentul a devenit viral! Meciul de aseară a înregistrat şi o premieră. Echipa din Kansas a câştigat campionatul de fotbal american după jumătate de secol.

În cea mai importantă noapte din fotbalul american, Shakira şi J. Lo au depăşit aşteptările fanilor. Pe ritmurile pieselor care le-au consacrat, cele două artiste latino-americane au avut coregrafii spectaculoase. 

Nu au lipsit celebrele mişcări din şolduri ale Shakirei, iar Jennifer Lopez a dansat la bară, amintindu-le fanilor de rolul ei din filmul "Hustlers". Logodnicul Alex Rodriguez s-a declarat mândru de spectacolul artistei. 

Surpriza serii a fost fiica lui Jennifer Lopez, Emme Muniz. În vârstă de doar 11 ani, a uimit publicul cu vocea ei.  

Shakira a avut două motive să sărbătorească aseară. Vedeta şi-a sărbătorit ziua de naştere pe scena Super Bowl. Duetul alături de J Lo a devenit viral pe internet şi este cel mai discutat subiect de pe Twitter, în acest moment. 

În faţa a peste 65.000 de spectatori din tribune, Demi Lovato a dat startul evenimentului. Anul acesta, ea a intonat imnul Statelor Unite. Artiştii invitaţi să cânte la Super Bowl nu sunt plătiţi. 

În schimb, recompensa lor vine din publicitatea de care se bucură în timpul spectacolului. Peste 110 de milioane de telespectatori au urmărit, aseară, finala campionatului de fotbal american.

Super Bowl a fost marcat şi de o premieră. Echipa Kansas City Chiefs a câştigat campionatul de fotbal american după 50 de ani. Fericiţi, suporterii echipei au împânzit străzile din Miami, au lansat artificii şi au sărbătorit până în zori. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » Jennifer Lopez şi Shakira, spectacol la Super Bowl (Video)