Antena Meniu Search
x

Justin Bieber, MESAJ ŞOC pentru fanii săi, după ce şi-a anulat mai multe concerte: ”Sunt foarte conştient că nu voi fi perfect niciodată"

Cântăreţul Justin Bieber le-a scris un mesaj fanilor săi prin care le explică de ce a decis să anuleze ultimele concerte programate în turneul Purpose World, artistul spunând că îşi doreşte să aibă o carieră ”durabilă”, informează bbc.co.uk.

Cântăreţul Justin Bieber le-a scris un mesaj fanilor săi prin care le explică de ce a decis să anuleze ultimele concerte programate în turneul Purpose World, artistul spunând că îşi doreşte să aibă o carieră ”durabilă”, informează bbc.co.uk.

”Vreau să am o carieră durabilă”, a scris cântăreţul pe Instagram, adăugând că a anulat ultimele concerte rămase în turneu şi pentru că vrea să se asigure că pe termen lung va putea fi o ”persoană, un soţ şi un tată” aşa cum îşi doreşte să fie.

”Am scris acest mesaj doar pentru ca voi să ştiţi ce simt. Nu mă aştept de la nimeni să înţeleagă”, a precizat el.

Cântăreţul, în vârstă de 23 de ani, a mai scris şi că nu îşi doreşte ca deciziile sale din viitor să fie influenţate de greşelile pe care le-a făcut în trecut.

Pe acelaşi subiect

”Am lăsat ca relaţiile mele eşuate să îmi dicteze comportamentul faţă de oameni în general. Am lăsat dezamăgirea, gelozia şi teama să îmi conducă viaţa”, a mai scris artistul.

”Sunt foarte conştient că nu voi fi perfect niciodată şi voi continua să fac greşeli. Însă, ceea ce nu voi face este să îmi las trecutul să îmi dicteze viitorul. Nu îmi va fi ruşine de greşelile mele. Vreau să fiu o persoană care învaţă din propriile greşeli şi evoluează”, a adăugat el.

La sfârşitul lunii iulie, Justin Bieber a anulat ultimele concerte pe care ar fi trebuit să le susţină în următoarele trei luni în cadrul turneului ”Purpose World”. Decizia artistului a fost motivată de reprezentanţii săi prin ”apariţia unor circumstanţe neprevăzute”.

Justin Bieber mai avea programate 14 concerte în Asia şi America de Nord în următoarele trei luni, după ce cântăreţul a susţinut peste 150 de show-uri de la începutul turneului, în martie 2016, pentru promovarea albumului său, ”Purpose”, lansat în 2015.

În prima jumătate a anului 2017, turneul a generat încasări de 93,2 milioane de dolari, şi a avut o medie de aproape 40.000 de bilete vândute la fiecare concert.

”Justin îşi iubeşte fanii şi detestă să îi dezamăgească. Este recunoscător şi onorat că a avut posibilitatea să aibă acea experienţă alături de echipa lui pentru 150 de show-uri de succes, în şase continente”, au arătat reprezentanţii artistului într-un mesaj publicat pe site-ul său.

”Totuşi, după o analiză atentă, a decis că nu va mai susţine celelalte concerte programate în cadrul acestui turneu. Contravaloarea biletelor va fi restituită la punctul la care au fost achiziţionate”, mai arată anunţul.

Cele mai multe concerte pe care ar fi trebuit să le mai susţină Justin Bieber erau programate în Statele Unite ale Americii, dar şi în Japonia, Hong Kong, Filipine, Singapore şi Indonezia.

Autorităţile chineze au anunţat recent că lui Justin Bieber i-a fost interzis temporar accesul în China, din cauza comportamentului său ”necuviincios”.

Justin Bieber, născut pe 1 martie 1994, a debutat în 2007, iar primul său album, ”My World 2.0”, a apărut trei ani mai târziu. Acesta a fost urmat de ”Under the Mistletoe” (2011), ”Believe” (2012) şi ”Purpose” (2015).

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri Mondene » Justin Bieber, MESAJ ŞOC pentru fanii săi, după ce şi-a anulat mai multe concerte: ”Sunt foarte conştient că nu voi fi perfect niciodată"