Antena Meniu Search
x

Karmen și Bruja au lansat melodia „Belladonna”, piesă pop cu influenţe reggaeton. VIDEO

Karmen revine cu un nou single, dar şi cu o colaborare neaşteptată, alături de Bruja. "Belladona" este o piesă pop, cu influenţe reggaeton. La fel de provocator este şi videoclipul. Mai exact, dansul lui Karmen.

Raluca Bădică
de Raluca Bădică

la 06.11.2020, 14:23

Vezi și
  • Colaborarea cu Bruja reprezintă primul featuring al lui Karmen cu o altă artistă.

Karmen: Foarte mult timp petrec în studio. Aproape zilnic sunt aici cu echipa mea. E locul unde creăm, unde ne recreem, unde au luat naştere majoritatea hiturilor mele.

Bruja: Mă numesc Bruja, se scrie Bruja, pentru toată lumea să nu mai pronunţe greşit şi înseamnă vrăjitoare în spaniolă. De la ce Bruja? Sunt mai multe motive la bază, principalul este că mă simt mai .... empowered ca femeie, dacă erai sub forma asta erai arsă pe rug, ca femeie, pe vremuri. Al doilea motiv e că arăt ca o vrăjitoare dacă te uiţi aşa din profil, adică nu.... şi dacă râd un pic aşa e perfect.

Raluca Bădică: Cum a luat naştere piesa? Care cum aţi făcut primul pas?

Karmen: Ne-am gândit, după ce am creat piesă, că avem nevoie de cineva actual, cineva care este iubit în România şi este o piesă care are nevoie de o fată foarte cool, îmi place combinaţia dintre fete, nu am mai avut feat-uri până acum cu fete, am ales-o pe Bruja pentru că mi se pare cea mai nebună gagică pe care o ştiu eu şi i se potriveşte perfect rolul din videoclip. Bruja a fost bombă, în largul ei, cireaşa de pe tort la videoclip.

Raluca Bădică: Spune-mi despre videoclip, că ştiu că ai filmat şi după ce ai filmat ai ascultat piesa şi a fost o nebunie tot timpul.

Karmen: Piesa, de când am ascultat-o în studio, trasă ca ghid de altcineva, mi-a plăcut maxim. După ce am interpretat-o şi am auzit rezultatul final am continuat să o ascult şi un lucru care s-a întâmplat în premieră a fost faptul că, după 12 ore, chiar 13 ore de filmare, imaginează-ţi că mereu când dai dublă, de fiecare dată se pune piesa, m-am urcat în maşină ruptă de oboseală şi am dat play aceleiaşi piese pe care am ascultat-o o zi întreagă. Deci, de obicei, după ce ai piesa gata, o foloseşti la videoclip şi din momentul ăla eu nu mai ascultam piesele. Ok, m-am săturat, hai să vedem cum merge.

Raluca Bădică: Cum a fost la videoclip?

Karmen: Numai ce fusese ziua mea şi am fost un pic tipsy, precum Kesha, însă în ciuda faptului că m-am simţit rău... m-am simţit bine că am fost acolo şi că am fost cumva împinsă să fac treaba asta. Mi-am revenit şi mi-am luat vibe foarte, foarte bun, am ajuns acasă şi am zis băi, tare, ce mă bucur şi plus aşa că mi-a plăcut că am apărut în nişte feluri mai ciudate. 

Raluca Bădică: Karmen, ce mai faci acum?

Karmen: Fac de toate, mă descurc cu rolul de mămică, dar şi cu activităţile mele de artist, să creez aşa o balanţă între cele două, să nu lipsesc prea mult de acasă, să nu lipsesc prea mult nici de aici, mă bucur super mult că a repornit totul în viaţa mea şi că mi-am reluat activitatea, pentru că am avut nevoie de o foarte mică pauză. 

Raluca Bădică: Cea mică e cuminte...?

Karmen: E foarte cuminte, într-adevăr, însă deja la un an şi trei luni ne arată ce atitudine şi personalitate foarte puternică are.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Karmen și Bruja au lansat melodia „Belladonna”, piesă pop cu influenţe reggaeton. VIDEO