Antena Meniu Search
x

Khloe Kardashian, interviu despre sarcină. Frumoasa blondă aşteaptă cu nerăbdare să devină mamă

Khloe Kardashian va deveni pentru prima dată mamă! Nu va fi, însă, singurul bebeluş care va sosi în celebrul clan de peste Ocean.

Vezi și

Khloe Kardashian va deveni pentru prima dată mamă! Nu va fi, însă, singurul bebeluş care va sosi în celebrul clan de peste Ocean. Şi Kim Kardashian va avea un copil. Doar că nu în stilul clasic. Din cauza problemelor de sănătate, Kim a apelat la o mamă-surogat, pe care a plătit-o cu 45 de mii de dolari.

Khloe Kardashian radiază de fericire. Frumoasa blondă aşteaptă cu nerăbdare să devină mamă. După ce şi-a ţinut fanii în suspans timp de 2 luni, sora lui Kim Kardashian, a declarat că este însărcinată în 6 luni. Iar tatăl este baschetbalistul Tristan Thompson. Jurnaliştii americani au profitat de ocazie şi care dintre surorile ei mai urmează să nască. 

Kim Kardashian şi Kanye West vor avea un copil cu ajutorul unei mame surogat. Surorile Kardahsian vor întâmpina astfel - în anul 2018 - doi membri noi ai familiei. Aşa că cele două viitoare mame au început deja să aleagă nume pentru bebeluşii lor. Miza este mare, iar alegerile dificile. 

Khloe Kardashian: "Nu mă pot decide dacă vreau litera "K" sau "T" pentru numele mic al copilului. Este destul de dificil. Şi cred că este şi mai dificil pentru că acum trebuie să fac o alegere. Dar niciun nume nu a fost momentan tăiat de pe listă. Vreau să văd toate opţiunile."

Dacă în viaţa privată Khloe Kardashian se pregăteşte să devină mamă, în cea profesională se pregăteşte pentru o nouă serie de filmări la un nou sezon al show-ului "Revenge Body with Khloé Kardashian". Între cele două, Khloe nu uită nici să-şi menajeze sănătatea.

Zvonurile potrivit cărora Kylie Jenner ar fi şi ea însărcinată nu au fost aduse - nici de această dată - în discuţie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri Mondene » Khloe Kardashian, interviu despre sarcină. Frumoasa blondă aşteaptă cu nerăbdare să devină mamă