Lara Fabian, dată în judecată pentru că a anulat concertul din Bucureşti

De Bianca Iacob.
Publicat: 04.02.2020, 22:19.
Actualizat: 04.02.2020, 22:21

Cântăreaţa Lara Fabian a fost dată în judecată după ce şi-a anulat, pentru a doua oară, concertul de la Bucureşti. Celebra artistă a susţinut că nu a fost plătită, însă organizatorii vorbesc despre acuzaţii false. Aseară, Lara Fabian a lăsat cu ochii-n soare mii de fani.

Cântăreaţa Lara Fabian a fost dată în judecată după ce şi-a anulat, pentru a doua oară, concertul de la Bucureşti. Celebra artistă a susţinut că nu a fost plătită, însă organizatorii vorbesc despre acuzaţii false. Aseară, Lara Fabian a lăsat cu ochii-n soare mii de fani. Cu două ore înaintea spectacolului, a transmis pe Facebook că nu va mai urca pe scenă.

"Je t'aime" este piesa care a făcut-o celebră pe Lara Fabian în toată lumea şi pe care fanii din România abia aşteptau să o asculte live. Au venit din întreaga ţară, dar şi de peste hotare, cu speranţa că o vor vedea, în cele din urmă, pe artistă.

Concertul din noiembrie, anul trecut, fusese anulat din cauza unor probleme de sănătate. Aseară, scenariul s-a repetat.

În timp ce fanii o aşteptau în faţa Sălii Palatului, Lara Fabian nici măcar nu mai era în ţară. Cu doar două ore înainte de show, a postat pe pagina ei de Facebook un mesaj prin care explica de ce nu va urca pe scenă: "Trebuie să plătesc toate cheltuielile echipei şi pentru concert, fără să fiu plătită la rândul meu. Simt furie şi indignare deoarece, pentru a patra oară la rând, persoana care gestionează turneul internaţional, care ar trebui să plătească pentru spectacolele noastre, se află în incapacitate de plată".

Organizatorii au însă o altă versiune. O acuză pe artistă că explicaţiile ei sunt false. În plus, decizia anulării concertului i-ar fi uimit chiar şi pe cei din echipa ei. De pe scenă, scandalul se mută acum în instanţă.

Organizatorii trebuie să facă faţă şi fanilor revoltaţi. Mulţi sunt decişi să-i dea în judecată pentru a-şi recupera banii. Responsabilitatea aparţine însă agenţiei de ticketing. Biletele au costat între 325 şi 600 de lei.

"Ne-am rezervat camere la hotel, peste tot. Suntem un grup din Constanţa şi această distinsă artistă pur şi simplu ne sfidează" şi "Sunt dezamăgită şi de ea puţin, pentru că ar fi putut să facă un gest pentru noi, pentru că s-a simţit foarte bine când a venit prima dată, în 2012", au fost doar două dintre opiniile fanilor.

Cântăreaţa a anulat şi show-ul pe care urma să îl susţină în Atena, pe 1 februarie.

Lara Fabian promite însă că se va întoarce la fanii ei din Bucureşti.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri
ANIMAȚIE GRAFICĂ: Cum s-a produs accidentul cu 7 morți din Bacău. Altar de flori după tragedie: "Tremur toată, nu mai sunt bună de nimic"
1
Eveniment • pe 26.07 la 18:58

"Tată, spune-mi că e un vis". Acestea au fost primele cuvinte ale băiatului de 15 ani grav rănit în accidentul de ieri din Bacău. Din păcate, era realitatea cruntă. Şi-a pierdut sora, mama şi cele două bunici, iar viaţa lui atârnă acum de un fir de păr. A fost adus azi, de urgenţă, cu un elicopter SMURD, la un spital din Capitală. Între timp, apar informaţii noi şi despre filmul evenimentelor, despre care vă avertizăm că sunt cu puternic impact emoţional.