Antena Meniu Search
x

Lindsay Lohan e o copilă nevinovată pe lângă ea. Clara Bow sau NIMFOMANA ABSOLUTĂ!

A fost considerată prima femeie care s-a bucurat de statutul de mega-star al filmului, iar viața ei personală a fost un lung șir de aventuri sexuale extreme

A fost considerată prima femeie care s-a bucurat de statutul de mega-star al filmului, iar viața ei personală a fost un lung șir de aventuri sexuale extreme 

Când Hollywood-ul încerca din răsputeri să devină tărâmul făgăduinței celei de-a șaptea arte, o domnișoară minionă, cu ochii mari și expresivi era cea mai răsfățată persoană din industrie. 

Numele său era Clara Bow și a fost distribuită inclusiv în filmul care a cucerit primul Oscar din istorie (Wings). În anii 20, sexul era un subiect tabu chiar și peste Ocean, însă acest lucru avea să se schimbe odată cu dezvăluirile incendiare ale secretarei sex-simbolului hollywoodian.

Supărată după ce a fost concediată de Clara pentru delapidare, Daisy DeVoe s-a decis să umple ziarele de scandal cu povești din budoarul fostei sale șefe. Și astfel, lumea care o iubea pe Clara Bow a rămas fără cuvinte când secretara cu lipici la bani a dezvăluit ce preferințe sexuale avea steaua de la Hollywood.

"TONE DE BĂRBAȚI AU TRECUT PRIN DORMITORUL EI". Așa a sunat declarația șocantă a lui Daisy imediat după ce a fost concediată de Clara, iar dezvăluirile nu s-au oprit aici. "Organiza adevărate ORGII SEXUALE în casa ei, la care participau femei, bărbați și chiar câini. Toată lumea făcea sex cu toată lumea", a mai spus fosta angajată a Clarei. 

După dezvăluirile acesteia, cariera sex-simbolului anilor 20 nu a mai fost aceeași. Contractele s-au rărit, iar la 26 de ani a suferit o cădere nervoasă care i-a pecetluit viitorul cinematografic, studiourile Paramount renunțând definitiv la serviciile sale.

În 1933 are ultima apariție într-un film, iar în 1965 se stinge din viață la vârsta de 60 de ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Lindsay Lohan e o copilă nevinovată pe lângă ea. Clara Bow sau NIMFOMANA ABSOLUTĂ!