Antena Meniu Search
x

Locurile pentru petrecerea de Revelion în localuri, pe cale de epuizare

Ultimele două zile ale anului 2019 înseamnă tot agitaţie pentru mulţi dintre români. Mai ales pentru cei care încă nu au aranjat nimic pentru noaptea dintre ani.

Vezi și

Ultimele două zile ale anului 2019 înseamnă tot agitaţie pentru mulţi dintre români. Mai ales pentru cei care încă nu au aranjat nimic pentru noaptea dintre ani. Din fericire, majoritatea cluburilor şi restaurantelor din ţară organizează petreceri pentru gusturi şi bugete diverse. Partea proastă este că locuri sunt din ce în ce mai puţine, iar pachetele mai ieftine s-au dat deja. Agitaţia a cuprins şi staţiunile. Bucătarii ascut cuţitele, gospodinele pregătesc cazarea, iar patronii aşteaptă turiştii.

Petreceri tematice, invitaţi speciali, băutură şi mâncare la discreţie. Este "reţeta" pe care restaurantele o folosesc în fiecare an pentru un Revelion reuşit. Iar asta se vede în numărul de rezervări. De pildă, în acest local mai există doar 10 locuri disponibile, pentru care fiecare client va plăti 470 de lei pentru noaptea dintre ani. Au existat şi pachete mai ieftine, de 370 de lei, dar s-au vândut imediat.

Pe lângă masă festivă şi open bar, patronii aduc artişti care cântă live, DJ, dar şi fotografi profesionişti, astfel încât invitaţii să nu mai stea toată noaptea cu telefonul în mâini pentru o poză care să-i. mulţumească.

Pentru fericirea clienţilor lucrează o armată de oameni, iar în bucătarii e deja forfotă. Fiecare restaurant se laudă cu delicatese.

Multe localuri au pregătit chiar şi petreceri pentru a doua zi. În acest restaurant, de exemplu, chefii vor să-i ajute pe oaspeţi cu bunătăţi care, spun ei, le oferă energie după o noapte albă.

Masa de prânz de pe 1 ianuarie va costa încă 180 de lei de persoană.

Însă, Revelionul nu trebuie să însemne neapărat cheltuială mare. Aşa că românii pot ciocni un pahar de şampanie şi la o petrecere gratuită.

În toată ţara vor fi peste 100 de petreceri în aer liber, la care sunt aşteptaţi 300 de mii de oameni. Toate marile oraşe s-au pregătit cu spectacole şi focuri de artificii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Mondene » Locurile pentru petrecerea de Revelion în localuri, pe cale de epuizare