Antena Meniu Search
x

Lucruri pe care nu le ştiai despre noul preşedinte, Klaus Iohannis! Julio Iglesias i-a spus că va fi preşedinte

Deşi Klaus Iohannis este o persoană căreia nu i-a plăcut niciodată să iasă în evidenţă, s-au aflat câteva lucruri inedite despre fostul primar al Sibiului

Deşi Klaus Iohannis este o persoană căreia nu i-a plăcut niciodată să iasă în evidenţă, s-au aflat câteva lucruri inedite despre fostul primar al Sibiului

A fost acuzat în campania electorală că ar deţine şase case, în condiţiile în care el este la baza profesor, iar soţia să la fel. Însă sibienii, susţinători fervenţi ai lui Iohannis, spun că adevărul despre locuinţele edilului lor este însă altul.

Vilă în care locuieşte Klaus Iohannis şi soţia lui nu este nici pe departe una scumpă, ci… de bun simţ! Casa este amplasată într-o zonă accesibilă a oraşului, are câteva camere, iar la construcţia ei s-a implicat chiar politicianul, care a fost văzut de multe ori de vecini cum zidea gardul sau dădea cu ciocanul pentru a ajuta muncitorii la ridicarea ei.

Un preşedinte pasionat de... trandafiri!

Iohannis are câteva pasiuni care, spune el, îl relaxează. De pildă, puţini ştiu că îi plac foarte mult plantele şi are în grădina peste 50 de specii de trandafiri, pe care îi îngrijeşte personal.“Are cunoştinţe despre grădinărit şi le cunoaşte florilor toate denumirile ştiinţifice”, au comentat prietenii primarului de la Sibiu.

Grădinăritul nu este însă singurul hobby declarat al omului politic. “De ceva vreme este pasionat de tenis şi, dacă în tinereţe nu ştia să ţină rachetă în mână, acum, în doar şase luni a ajuns să joace precum un profesionist! În plus, este un colecţionar de cravate, îi place muzica veche şi adoră să citească”, au conchis apropiaţii lui Klaus Iohannis.

Este căsătorit de 25 de ani cu soţia lui, Carmen!

A aflat de la marele Julio Iglesias că o să fie preşedintele ţării!

Klaus Iohannis a declarat că unul dintre artiştii săi preferaţi este cântăreţul spaniol Julio Iglesias, care l-a şi vizitat la Primărie atunci când a venit în concert la Sibiu. "Am fost foarte surprins de afirmaţia lui Julio Iglesias când a venit să mă viziteze, fără nicio altă introducere mi-a spus "Dvs o să fiţi preşedintele ţării". Am zis "Cum aşa?", mi-a răspuns "Ştiu eu, că am cunoscut mulţi oameni".

Cartea preferată este Biblia. Este creştin convins. Este botezat luteran, asta a fost tradiţia în familia sa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri Mondene » Lucruri pe care nu le ştiai despre noul preşedinte, Klaus Iohannis! Julio Iglesias i-a spus că va fi preşedinte