Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Bucureştiul este din nou pe harta filmului mondial. Luke Goss, băiatul dur din"Cursă Mortală" 2 şi 3, a venit să filmeze la noi

Bucureştiul este din nou pe harta filmului mondial. Luke Goss, băiatul dur care a împărţit pumni în pelicule celebre a venit să filmeze la noi.

de Redactia Observator

la 31.03.2018 , 16:12

Bucureştiul este din nou pe harta filmului mondial. Luke Goss, băiatul dur care a împărţit pumni în pelicule celebre precum "Interviu cu un Asasin" şi "Cursă Mortală" 2 şi 3, a venit să filmeze la noi. Multe românce îl ştiu chiar dinainte să se apuce de actorie. În anii '80, Goss a făcut parte din formaţia Bros, împreună cu fratele său geamăn.

Crud, neînfricat, cu o lovitură precisă. Aşa a apărut Luke Goss în "Interviu cu un asasin", un film în care, în mod surprinzător, a jucat rolul unui băiat rău din România.  

Luke Goss: "Nu sunt cel mai dur tip din lume, dar am fost crescut în locul potrivit în care să învăţ să mă apăr."

Vezi și

Pe platourile de la noi, a ajuns prima oară acum trei ani. Acum, s-a întors pentru o producţie ce va fi lansată la toamnă. 

Luke Goss: "Facem un thriller de acţiune, e un proiect ambiţios, iar românii vin cu entuziasmul şi devotamentul de care e nevoie pentru ca acest proiect să devină unul special. Chiar mă simt bine aici."

Pe ecran, este tot băiatul dur, maestru al volanului, pe care românii l-au văzut şi în Cursă Mortală 2 şi 3. 

E de trei săptămâni aici, dar încă nu şi-a făcut curaj să urce la volan. 

Luke Goss: "Cred că, oricât de priceput aş fi la volan, dacă aş conduce prin Bucureşti, aş face câteva accidente în primele 20 de minute, aşa că mai aştept puţin."

Fanii din România îl recunosc din perioada de glorie a formaţiei Bros. Atunci toţi băieţii se tundeau după moda lansată cu numele lor.

Luke Goss: "Perioada Bros a fost foarte distractivă: avioane private, fete care urlau când apăream şi concerte în jurul lumii."

Vocea era a fratelui său geamăn. El lovea tobele. După destrămarea trupei în '88, Luke a vrut mereu să fie pe scenă. Anul trecut, formaţia s-a reunit. 

Luke este şi regizor, scriitor şi pasionat de sport. Are 49 de ani, dar pare că ţine timpul în loc. Spune că tinereţea vine din bunătatea inimii. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Ştiri Mondene » Bucureştiul este din nou pe harta filmului mondial. Luke Goss, băiatul dur din"Cursă Mortală" 2 şi 3, a venit să filmeze la noi