Antena Meniu Search
x

MACABRU! Ce PIESĂ a cântat rockerul Chris Cornell cu câteva ore înainte să moară. Noi DEZVĂLUIRI privind moartea artistului (FOTO&VIDEO)

Solistul trupei Soundgarden, Chris Cornell, şi-a încheiat concertul susţinut miercuri seară, la Detroit, cu o piesă intitulată "In My Time Of Dying/În momentul morţii mele", iar cu câteva ore înainte de a fi găsit în camera de hotel a postat pe Facebook un mesaj destul de misterios.

Solistul trupei Soundgarden, Chris Cornell, şi-a încheiat concertul susţinut miercuri seară, la Detroit, cu o piesă intitulată "In My Time Of Dying/În momentul morţii mele", iar cu câteva ore înainte de a fi găsit în camera de hotel a postat pe Facebook un mesaj destul de misterios.

Versurile piesei preluate din repertoriul grupului Led Zeppelin vorbesc despre moarte.

Autorităţile americane au anunţat, joi, că decesul cântăreţului Chris Cornell este anchetat ca o ”posibilă sinucidere”.

Pe acelaşi subiect

Brian Bumbery, agentul de presă al starului rock, a declarat că moartea cântăreţului este ”bruscă şi neaşteptată” şi că familia artistului ”colaborează strâns” cu medicii legişti în vederea stabilirii cauzei decesului. 

Tabloidul britanic The Mirror afirmă că Departamentul de Poliţie din Detroit a confirmat că trupul neînsufleţit al cântăreţului a fost descoperit de un prieten de familie în baia unei camere de hotel.

Chris Cornell şi membrii formaţiei Soundgarden erau cazaţi la hotelul MGM din Detroit, unde formaţia americană a susţinut miercuri seară un concert.

Un reprezentant al Poliţiei din Detroit a confirmat pentru The Mirror: ”Anchetăm acest deces ca pe o posibilă sinucidere. Aceasta este pista pe care o urmărim în acest moment”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Poliţia nu va anunţa cauza morţii starului american până când medicii legişti nu vor efectua o autopsie. Rezultatele acesteia vor fi făcute publice joi seară sau vineri dimineaţă.

După concert, rockerul şi colegii lui de trupă s-au întors la hotelul MGM din Detroit. 

Potrivit cotidianului britanic The Guardian, Chris Cornell s-a confruntat cu dependenţa de alcool şi droguri şi s-a internat într-o clinică de dezintoxicare în anul 2003. De atunci, nu a mai consumat substanţe interzise. 

Chris Cornell era căsătorit cu agentul de presă Vicky Karayiannis, cu care avea doi copii - o fiică, Toni, în vârstă de 12 ani, şi un fiu, Christopher, în vârstă de 11 ani. 

Artistul mai avea o fiică, Lillian Jean, în vârstă de 16 ani, cu prima lui soţie, Susan Silver, de care a divorţat în 2004.

După ce vestea despre moartea starului a fost făcută publică, numeroase vedete din showbiz, precum Jimmy Page, Elton John, Nile Rodgers şi Billy Idol, şi-au exprimat regretul prin intermediul unor mesaje publicate pe reţele de socializare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri Mondene » MACABRU! Ce PIESĂ a cântat rockerul Chris Cornell cu câteva ore înainte să moară. Noi DEZVĂLUIRI privind moartea artistului (FOTO&VIDEO)