Antena Meniu Search
x

Madalina Ghenea, avertizata de prieteni ca Gerard Butler este un fustangiu

Madalina Ghenea stia apucaturile de Cassanova ale lui Gerard Butler, dar nu o intereseaza. Romanca a povestit intr-un interviu publicat intr-o revista din Italia ca prietenii au avertizat-o de faptul ca actorul este afemeiat

Vezi și

"Stai departe de el, e un afemeiat." Frumoasa Madalina Ghenea spune in proaspatul interviu din Italia ca a fost avertizata de prieteni ca Gerlad Butler, oricat de sarmant ar fi la prima vedere, are apucaturi de crai.

Dupa un an de lapte si miere, tabloidele au explodat in momentul in care Butler a anuntat ca este sigur. Si bineineteles, ruptura a fost pusa pe seama infidelitatilor sale. Madalina a tinut sa clarifice situatia.

“Gerry este un star si eu, ca si caracter sunt in zodia Leului. Nu ma pot adapta sa stau in umbra. Vreau sa stralucesc in lumina proprie. Si, in cele din urma sunt o nomada, de la 14 ani am luat singura deciziile. Sunt independenta. Cine ma iubeste, sa ma urmeze!”, a declarat Madalina pentru idonna.it

Ca sa-si demonstreze iubirea, Gerald Butler a urmat-o pe Madalina pana in Romania, in cea mai inalta asezare de pe meleagurile noastre. La Fundatica, judetul Brasov.

Pensiunea lui Octavian Chivulescu a fost, timp de patru zile, locul in care cei doi si-au reinnodat relatia. “Le-am dat apartamentul asta pentru ca e, poate, cel mai frumos loc din pensiunea noastra”, a spus proprietarul pensiunii.

Cum s-au impacat, nu stie nimeni. Mai ales ca Madalina a plecat val-vartej din tara. Cert e un singur lucru. Cat au stat la Fundata, cuplul Butler-Ghenea a fascinat pe oricine i-a intalnit. “Nu am vazut la niciunul niciun fel de aer, sau fita. Niste oameni mai mult decat simpli. Si ca sa ramana de pe o zi pe alta, mi-au cerut permisiunea”, s-a mirat patronul.

Obisnuiti doar cu imaginea din reviste si tabloide, oamenii au gasit-o pe Madalina Ghenea de-a dreptul fascinanta. “Are o aura misterioasa. Se dezvaluie treptat. Am avut o discutie cu dansa, poate o sa va surprinda, despre fizica cuantica. Eu sunt un pasionat si sa stiti ca m-a dovedit. M-au surprins framantarile dansei si cultura pe care o are”, a adaugat barbatul.

Iubitul ei i-a surprins prin felul lui de a fi. “El poate sa fie si sus si jos in acelasi timp si asta-l face sa fie mare. E un tip spontan, e un tip fermecator, e un adevarat actor. Pe mine m-a marcat personalitatea lui", a dezvaluit gazda.

Pentru a-si arata recunostinta pentru ospitalitatea gazdelor, la finalul sejurului, Gerald Butler a lasat un mesaj emotionant in cartea de oaspeti. “Niciodata, in afara familiei mele, nu mi s-a aratat atata dragoste, blandete si caldura. De aceea ma simt ca si cum as face parte din familia voastra. Mi se rupe inima sa plec cu adevarat, dar o sa ma intorc sa continuam calatoria. Sanatate si fericire. Prietenul vostru Gerry Butler”, a scris actorul scotian.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » Madalina Ghenea, avertizata de prieteni ca Gerard Butler este un fustangiu