Antena Meniu Search
x

Madalina Ghenea isi doreste sa lucreze si in Romania

Succesul de peste hotare o apropie pe Madalina Ghenea din ce in ce mai tare de Romania. Sosita in tara sa petreaca Pastele alaturi de rude si prieteni, Madalina si-a dat seama cat de mult ii lipsesc mancarea romaneasca si umorul mioritic.

Vezi și

Nu exclude varianta ca, in curand, sa se intoarca sa lucreze in tara. O prima oferta a primit-o de la Mihai Gadea, in cadrul emisiunii Sinteza Zilei: "Eu ,de fapt ,vreau sa raman aici si sa continuam. Eu imi doresc foarte mult sa lucrez in tara meaŢ.

O emisiune la Antena 3 ar fi primul job al Madalinei, in Romania. A plecat de acasa la 14 ani, fara sa aiba cea mai mica idee despre ce ii va rezerva viitorul.

“Am plecat de acasa doar cu sfaturi, nimic altceva. Mi s-a spus invata deschide ochii si trebuie sa furi de la fiecare cate ceva. Am lucrat opt ani cu o agentie de moda in Italia cu care sunt acum in proces, nu mi-au achitat banii. Este greu la varsta asta sa ai de a face cu astfel de oameni. A trebuit sa cresc”, povesteste Madalina.

Pereseverenta si ambitia au ajutat-o. Cu timpul, a ajuns sa fie model pentru renumite case de moda si brand-uri din lume, iar de curand, a ajuns si o actrita apreciata. A jucat in "Dom Hemmingway", alaturi de Jude Law, si in pelicula "RazzaBastasda", care a fost premiata la Festivalul de Film de la Roma.

“Pe plan profesional mi s-a indeplinit un vis, pe plan personal s-au schimbat foarte multe, am invatat foarte multe. Am luat un premiu in cadrul Festivalului de la Roma, iar filmul a primit trei premii. Sunt toate importante si sunt foarte mandra de aceste trei proiecte”, mai spune romanca.

Drumul spre covorul rosu nu a fost usor. Cu toate acestea, Madalina spune cu mana pe inima ca nu s-a schimbat foarte mult. Iubeste in continuare lucrurile simple, familia, prietenii: “Sunt un om normal cu plusurile si minusurile, si eu plang si eu ma cert, ca am o relatie cu un om nornmal, care este interpretata”.

In ultimul an, a ajutat-o foarte mult ca l-a avut alaturi pe Gerard Butler: “Se poate spune ca sunt o norocoasa, dar este foarte greu sa ai o relatie cu o persoana atat de cunoscuta, este extraordinar de greu si nu este vina mea ca m-am indragostit de un asemenea om. Langa el, pana la urma, el este un profesionit, el ca om este deosebit si am avut foarte mult de invatat”.

In ciuda succesului, atat pe plan profesional, cat si personal, Madalina nu se gandeste sa ia o pauza. Vrea sa invete in continuare si sa ajute cat mai multi oameni: “Am nevoie de provocari in tot ce fac, mi-e foame de noi lucuri, sa vad tot, sa stiu tot, mi-e frica sa nu pierd timpul, asta am invata-o de la ai mei. Acum, vreau sa muncesc foarte mult , in ficare zi, vreau sa fiu pe platourile de filmare si gratis, nu am castigat foarte mult din asta pana acum, dar asta imi doresc”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri Mondene » Madalina Ghenea isi doreste sa lucreze si in Romania