Antena Meniu Search
x

Madalina Ghenea a dezvaluit cum s-a indragostit de Gerard Butler

Madalina Ghenea s-a indragostit de Gerard Butler la cateva zile dupa ce l-a cunoscut si actorul american e acum prima ei mare iubire. Frumoasa bruneta a povestit la o emisiune de divertisment din Italia cum a ajuns scotianul la inima ei.

Vezi și

Pot spune ca el e prima mea dragoste si sper ca nimic nu se va schimba. E extraordinar, e un om care stie totul, care stie sa faca orice. Su norocoasa”, spune Madalina.

Eleganta, frumoasa si cat de discreta se poate in platoul unei emisiuni mondene, Madalina Ghenea a acceptat sa vorbeasca despre mediatizata ei poveste de dragoste cu Gerard Butler. A spus ca un gest impulsiv al actorului scotian a sedus-o, la ceva timp dupa prima lor intalnire, la New York: “La cinci zile dupa ce ne-am cunoscut, a aparut la mine la usa, la Milano. Nu m-a cucerit cu colectia de palarii ci cu asta, pentru ca a venit la mine acasa”.

Diferenta de varsta de 18 ani dintre ea si iubitul ei a fost un alt atu al relatiei: “Este primul meu iubit mai mare. Este o diferenta de varsta, dar trebuie sa spun ca ma ajuta mult si in fiecare zi cresc mult alaturi de el. Simt ca acest an petrecut impreuna este ca si cum ar fi trecut 10 ani. Am invatat foarte mult inclusiv pe plan profesional, urmandu-l si pe platoul de filmare”.

Tocmai pentru ca are ce invata de la el, romanca s-a consultat cu Butler si pentru rolul ei din "Razza Bastarda", lansat zilele trecute in cinematografele italiene: “A vazut scenele in care am aparut. Le-a vazut la calculator. Crede foarte mult in mine si ma trimite sa lucrez. Imi spune mereu sa invat, sa iau lectii de dictie, lectii de canto, de dans”.

Pare relatia perfecta. Cu toate acestea, Madalina spune ca nu se grabeste sa imbrace rochia de mireasa. In schimb, e pregatita pentru schimbat scutece: “Momentan este prea devreme pentru o casatorie. Pentru mine este cu siguranta prea devreme”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Madalina Ghenea a dezvaluit cum s-a indragostit de Gerard Butler