Antena Meniu Search
x

Mădălina Ghenea și Mădălina Doroftei au strălucit la Festivalul de Film de la Veneţia

Frumuseţea româncelor a impresionat din nou o lume întreagă pe covorul roşu al Festivalului de Film de la Veneţia. Senzuala Mădălina Ghenea a strălucit sub obiectivele fotografilor. La fel şi modelul român Mădălina Doroftei care a venit la eveniment într-o rochie roz.

de Redactia Observator

la 30.08.2019, 18:02

Vezi și

Frumuseţea româncelor a impresionat din nou o lume întreagă pe covorul roşu al Festivalului de Film de la Veneţia. Senzuala Mădălina Ghenea a strălucit sub obiectivele fotografilor. La fel şi modelul român Mădălina Doroftei care a venit la eveniment într-o rochie roz. Aprecieri din partea criticilor de modă a primit şi actriţa Scarlett Johansson care a purtat o rochie roşie strălucitoare.

La premiera filmului Ad Astra, în care Brad Pitt interpretează rolul principal, Mădălina Ghenea a eclipsat vedetele de la Hollywood. Românca atras toate privirile într-o rochie demnă de o prinţesă modernă cu aplicaţii aurii, care a fost creată de designerul Zuhair Murad. Mădălina Ghenea a purtat un machiaj seducător, iar ţinuta a fost accesorizată cu cercei lungi şi un inel extravagant.

Printre invitaţii de onoare la proiecţia odiseei spaţiale s-a numărat şi modelul Mădălina Doroftei. Fosta concurentă la Miss Univers România a păşit pe covorul roşu într-o rochie din tulle roz asortată cu pantofi în aceeaşi culoare. În timp ce Liv Tyler, vedeta filmului Ad Astra a purtat o rochie neagră semnată de casa Givenchy.

După ce pe timpul zilei s-a ferit să apară în public, seara trecută Scarlett Johansson a avut o apariţie remarcabilă care a primit aprecieri la unison din partea criticilor de modă. La proiecţia filmului Marriage Story în care interpretează rolul principal, actriţa a purtat o rochie roşie provocatoare, cu paiete. Piesa vestimentară a fost creată special pentru ea de către casa de modă franceză Celine.

Pe covorul roşu, modelul Elsa Hosk a avut parte un moment uşor stânjenitor. Îngeraşului Victoria's Secret i-a căzut un cercel când poza în faţa fotografilor.

Vedeta şi-a ridicat rapid bijuteria preţioasă din aur cu perle şi a trecut peste incident cu zâmbetul pe buze.

O apariţie neobişnuit de relaxată pentru covorul roşu de la Veneţia a avut îngeraşul Victoria's Secret, Candice Swanepoel. Modelul a purtat o cămaşă bărbătească pe post de rochie, prinsă în talie cu o curea masivă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri Mondene » Mădălina Ghenea și Mădălina Doroftei au strălucit la Festivalul de Film de la Veneţia