Antena Meniu Search
x

Mai rău ca-n Ucraina! Război total în familia Prigoană!

12 ani de miere şi de fiere. Silviu Prigoană şi Adriana Bahmuţeanu sunt în pragul unei noi despărţiri. Adriana se simte ameninţată de soţul ei, iar omul afaceri crede că Bahmu s-a întors la el doar pentru bani.

Vezi și

12 ani de miere şi de fiere. Silviu Prigoană şi Adriana Bahmuţeanu sunt în pragul unei noi despărţiri. Adriana se simte ameninţată de soţul ei, iar omul afaceri crede că Bahmu s-a întors la el doar pentru bani 

Nimic nu e mai dulce ca împăcarea. Au dovedit-o, de nenumărate ori, Silviu Prigoană şi Bahmu, care s-au întors unul la celălalt după fiecare divorţ. N-a trecut un an, că cei doi iar au dat de greu. Adriana, încă Prigoană, se plânge că nu e de trăit lângă omul pe care-l iubeşte.

"Mă simt amenințată pentru că soțul meu are arme. Mi-a spus de câteva ori că mă poate împușca și îmi poate înscena moartea. Adică, mă poate găsi poliția cu pistolul la tâmplă și el să zică senin: Domnule, s-a jucat si ea cu pistolul, a vrut sa vada cum merge si s-a descarcat", s-a plâns Adriana

Invitat aseară la "Un show păcătos", Prigoană a recunoscut că în casa lor se duce de luni bune un război.

"Eu am fost ameninţat de avocatul doamnei Adriana. de unde ştiu eu că n-au complotat să pună o bombă în maşină, s-o parcheze în proprietatea mea. să apese pe un buton şi ajungeam un îngeraş!"

Rău cu rău, dar mai rău fără rău. Chiar dacă se ceartă ca la uşa cortului, soţii Prigoană împart în continuare patul conjugal.

Cei doi nici n-ar avea când să se ocupe de un nou divorţ. În familie curge cu plângeri penale. Adriana îl acuză pe Prigoană că i-a tăiat abuziv din bani, iar Honorius, fiul cel mare al omului de afaceri, a spus Poliţiei că Bahmu şi-ar fi însuşit acţiuni care nu-i aparţin. Adevăratul conflict între cei doi soţi a pornit, însă, de la situaţia incertă a moştenirii copiilor lor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri Mondene » Mai rău ca-n Ucraina! Război total în familia Prigoană!