Antena Meniu Search
x

Maluma, vedeta primului festival de muzică latino din România

Maluma a venit în România. Artistul, devenit cunoscut după ce a lansat piesa "Felices los quatro" este vedeta primului festival de muzică Latino de la noi.

Vezi și

Maluma a venit în România. Artistul, devenit cunoscut după ce a lansat piesa "Felices los quatro" este vedeta primului festival de muzică Latino de la noi.

Columbianul a venit vineri seară, cu avionul şi cu un staff destul de numeros. 30 de persoane îl însoţesc. Printre acestea nu se află şi iubita lui, un model celebru. Artistul nu s-a odihnit, ci a făcut cunoştiinţă cu atmosfera din cluburile bucureştene.

Deşi a coborât dintr-un avion privat şi a avut covor roşu, cântăreţul de 24 de ani a atras toate privirile, pe pista aeroportului Băneasa, cu trotineta electrică. Maluma a ţinut legătura cu fanii lui din România pe reţelele de socializare şi le-a spus pas cu pas unde se află.

Vineri, artistul a ieşit într-un club din Capitală. Concertul e programat sâmbătă la ora 21.00, în fața a mii de români. Deşi porţile nu se deschiseseră încă, sute de persoane s-au asezat deja la coadă.

Maluma le-a cerut organizatorilor să fie extrem de discreţi. Numele hotelului la care a fost cazat este ţinut la secret, mai ales că, recent, artistul a avut o experienţă neplăcută. Săptămâna trecută, când a mers în Rusia, camera de hotel i-a fost jefuită.

Presa a scris că au dispărut 11 ceasuri de lux, bijuterii de firmă şi 10 perechi de ochelari de soare cu diamante şi perle. Toate, în valoare de peste 750 de mii de dolari. 

Duminică, la Bucureşti aterizează şi Luis Fonsi - autorul hitului Despacito - cel mai vizonat clip din istoria Youtube.

Fanii români se vor întâlni cu Fonsi duminică seară, tot la Romexpo. Cel mai ieftin bilet a costat 220 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri Mondene » Maluma, vedeta primului festival de muzică latino din România