Antena Meniu Search
x

Video Manuel Riva are mare succes peste Ocean. DJ-ul român a produs o piesă pentru celebra Lindsay Lohan, lansată exclusiv ca NFT

Manuel Riva este autorul unor piese mixate şi incluse în podcasturile celor mai mari DJ ai lumii, ca de pildă, Tiesto, Robin Shulz sau Fedde Le Grand. Mai nou, artistul român a produs o piesă pentru celebra actriţă de la Hollywood, Lindsay Lohan. Single-ul a fost lansat în format NFT.

de Redactia Observator

la 31.03.2021, 15:21

Vezi și
  • Manuel Riva are succes peste Ocean
  • DJ-ul român a produs o piesă pentru Lindsay Lohan în format NFT
  • Lullaby este o piesă care va face istorie

DJ-ul și producătorul român a produs pentru celebra artistă de la Hollywood, Lindsay Lohan, piesa Lullaby. Unicitatea piesei nu este dată doar de colaborarea în sine, ci și de modul în care aceasta a fost lansată, piesa regăsindu-se în exclusivitate ca NFT, acesta fiind centrul artelor digitale pe blockchain.

Manuel Riva a produs o piesă pentru Lindsay Lohan, lansată exclusiv ca NFT

Manuel Riva: Am lansat o piesă împreună cu Lindsay Lohan în format NFT, este o nebunie acum pe platformele digitale de blockchain, de cripto cu acest format. E vorba de articole digitale unice, care nu pot fi înlocuite şi asta face ca toate aceste active să fi emult mai valoroase şi foarte interesante pentru public. Este un val nou care a prins o forţă adevărată şi chiar toţi ochii sunt pe acest format în ultima vreme, sunt foarte multe vedete, Hollywood, muzică, chiar şi din business, Elon Musk. Iată, de aici toată amploarea. 

Iar în ceea ce o priveşte pe artista din America, românul spune că este o fată absolut simplă. 

Pe acelaşi subiect

Manuel Riva: În realitate, conexiunea a fost destul de simplă. Lindsay mi-a scris pe Instragram şi iată-ne! Ea ştia muzica mea. În urmă  cu câţiva ani a postat unul din single-urile mele pe paginile ei. Şi anul trecut mi-a scris, mi-a lăsat numărul de telefon. Planul era să lansăm piesa în format convenţional. Ulterior, a venit propunerea de la platforma de NFT şi ea a fost receptivă. Am hotărât împreună să lansăm în formatul acesta şi cred că a fost o alegere foarte bună. E un om normal, ca toate vedetele. Sigur, are o aură mai mare, dar e cu picioarele pe pământ şi dornică să facă lucruri foarte noi. 

Termenul de NFT provine de la Non-fungible tokens, iar întreaga lume a artei începe să resimtă avantajele acestui nou mod digital prin care oamenii pot achiziționa artă prin criptomonede. Practic, un NFT reprezintă un obiect unic digital, precum piese audio, clipuri video, tablouri digitale sau gif-uri.  

Piesa Lullaby se află, în acest moment, în procesul de licitație pe una dintre platformele care folosesc această tehnologie, denumită FansForever. Cea mai mare valoare oferită pentru cumpărarea piesei, până acum, este de 500.000 TRX, adică aproximativ 33.365 de dolari. 

"Lullaby" este o piesă de geneză, care va face istorie.", a scris Lindsay Lohan pe profilul său de Instagram.

Manuel Riva este, în momentul de față, unul dintre cei mai de succes artiști români peste ocean. Piesele sale s-au aflat săptămâni la rând în topurile Billboard dedicate muzicii dance. 

Succesul international a venit o dată cu lansarea single-ului "Mhm Mhm", care a ajuns în Top 20 Billboard Club Chart și a continuat cu "Miami", piesă ajunsă între primele 10 în același clasament Billboard.

Acesta a fost nominalizat la premiile MTV - EMA la categoria Best Romanian Act și a deschis mari festivaluri de muzică, precum UNTOLD pe main stage.  Piesele sale au fost mixate sau incluse în podcasturile celor mai mari DJ din lume. 

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Stiri Mondene » Manuel Riva are mare succes peste Ocean. DJ-ul român a produs o piesă pentru celebra Lindsay Lohan, lansată exclusiv ca NFT