Antena Meniu Search
x

Cum arăta Jennifer Lopez în tinereţe. Este de nerecunoscut!

Iar debutul în carieră nu a fost întotdeauna unul fericit. Aşa s-a întâmplat şi cu una dintre cele mai sexy artiste, Jennifer Lopez, care a avut parte de câteva eşecuri până la succesul de care se bucură acum.

Vezi și

Iar debutul în carieră nu a fost întotdeauna unul fericit. Aşa s-a întâmplat şi cu una dintre cele mai sexy artiste, Jennifer Lopez, care a avut parte de câteva eşecuri până la succesul de care se bucură acum. Nu mai vorbim de aspectul cântăreţei, adolescenta de atunci arăta cu mult diferit faţă de diva de astăzi.

Orice apariţie a lui Jennifer Lopez este răvășitoare. Orice piesă devine hit, iar videoclipurile par mai degrabă scenarii de film. Însă până să devină celebră, J Lo a participat, în tinereţe, la nenumărate audiții. Prima dintre ele a fost cea pentru emisiunea "In living color".

Se întâmpla în 1990, când J Lo avea doar 20 de ani. Chiar chiar dacă a avut o prestație foarte bună și a concurat împotriva altor câteva sute de tineri pentru un loc în echipa de dans a emisiunii, a fost…respinsă.

Jennifer nu s-a dat însă bătută, iar un an mai târziu era cooptată în echipa de dans.

La vremea respectivă, nu era atât de strălucitoare ca azi. Avea părul scurt şi ondulat, sprâncene groase și pensate ciudat, iar machiajul foarte puternic, specific anilor 80. Nici vocea nu prea o ajuta la 20 de ani. Într-o demonstrație de canto pe care le-a făcut-o colegilor de platou, J Lo a falsat destul de mult. 

De atunci anii au trecut, iar Jennifer Lopez este acum una din cele mai bine cotate cântărețe, o actriță de succes și jurat în showuri de renume.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri Mondene » Cum arăta Jennifer Lopez în tinereţe. Este de nerecunoscut!