Antena Meniu Search
x

Video Marius Nedelcu, unul dintre artiştii trupei Akcent a înlocuit notele muzicale cu cifrele și s-a mutat la Londra

Marius Nedelcu, unul dintre artiştii trupei Akcent a dat muzica...pe bani! Sigur, se pot face bani frumoşi şi din muzică, dar el a făcut altceva: a înlocuit notele muzicale cu cifrele.

de Redactia Observator

la 09.02.2021, 13:36

Vezi și

Ce mai face Marius Nedelcu, de la Akcent

Marius s-a mutat în capitala Marii Britanii şi s-a reprofilat. Lucrează acum în domeniul financiar. Pe scurt, încearcă să îi ajute şi pe conaţionali să trimită rapid şi gratis bani, iar recent a lansat o campanie tot dedicată lor, Valorez pentru România.

Marius Nedelcu este Chief Marketing Officer la TransferGo și inițiatorul campaniei "Valorez pentru România".

Marius Nedelcu a fost persoană publică în România, iar din 2016 locuiește în Londra și lucrează pentru TransferGo.

Astfel, Marius a reușit să ia contact cu realitățile diasporei, să își dea seama de nevoia de recunoaștere a românilor care au emigrat dar și de legătura lor puternică cu țara mamă.

Campania "Valorez pentru România" a fost lansată pe data de 1 decembrie 2020, cu scopul de a obține recunoașterea contribuției românilor din diaspora la dezvoltarea României și imaginea acesteia peste hotare.

Campania a fost foarte bine primită de public și în social media, generând zeci de mii de reacții pozitive, comentarii și vizualizări la postările celor implicați.

TransferGo este un serviciu internațional de transfer rapid de bani, iar unul din publicurile sale țintă sunt imigranții românii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri Mondene » Marius Nedelcu, unul dintre artiştii trupei Akcent a înlocuit notele muzicale cu cifrele și s-a mutat la Londra