Antena Meniu Search
x

Mărturie incredibilă a miliardarului Richard Branson: "Am crezut că voi muri. Viaţa mi-a trecut prin faţa ochilor"

Miliardarul britanic Richard Branson, patronul Virgin Group, a suferit un grav accident de bicicletă în această săptămână şi a spus că este bucuros că se află încă în viaţă, deoarece, în timpul accidentului, a crezut că va muri şi că viaţa i-a trecut ”prin faţa ochilor”.

Miliardarul britanic Richard Branson, patronul Virgin Group, a suferit un grav accident de bicicletă în această săptămână şi a spus că este bucuros că se află încă în viaţă, deoarece, în timpul accidentului, a crezut că va muri şi că viaţa i-a trecut ”prin faţa ochilor”.

Antreprenorul a fost aruncat de pe bicicletă în timpul unei plimbări pe care o făcea în apropiere de reşedinţa lui de vacanţă pe care o deţine pe Insulele Virgine Britanice.

Richard Branson a spus că, atunci când cobora o pantă, a pierdut controlul asupra bicicletei sale în timp ce trecea peste un limitator de viteză din cauciuc amplasat pe asfalt şi a fost proiectat în aer.

”Am crezut cu adevărat că voi muri”, a relatat magnatul britanic pe blogul său. ”Din fericire, umărul şi obrazul meu au preluat cea mai mare parte a impactului, iar casca pe care o purtam mi-a salvat viaţa”, a adăugat el.

Miliardarul britanic a suferit o fisură la nivelul unui os al feţei şi mai multe întinderi de ligamente. După accident, el a publicat pe reţelele de socializare mai multe fotografii în care apare cu chipul însângerat şi plin de echimoze.

Richard Branson este pasionat de aventuri. A traversat Oceanul Atlantic într-un balon cu aer cald în 1987. A stabilit şi un record, pentru cea mai rapidă traversare a Canalului Mânecii cu un vehicul-amfibie în 2004.

Plimbarea cu bicicleta din Insulele Virgine Britanice făcea parte din antrenamentul de o lună pe care magnatul îl efectua în vederea unui eveniment de caritate ce va fi promovat de grupul Virgin.

Richard Branson a spus că încearcă să vadă partea bună a lucrurilor după acest accident: ”Atitudinea mea a fost întotdeauna astfel: Dacă vei cădea în cap, poţi să-ţi spui că măcar mergi înainte. Tot ce trebuie să faci este să urci înapoi pe şa şi să încerci din nou. Cel puţin, eu am avut parte de ceea ce le-am predicat altora - deşi într-un sens puţin cam prea ad literam!”.

Richard Branson a precizat, de asemenea, că accidentul de bicicletă s-a produs în ziua în care se împlineau cinci ani de la incendiul din august 2011 care i-a distrus reşedinţa de lux pe care o deţinea pe Insula Necker din Marea Caraibilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » Mărturie incredibilă a miliardarului Richard Branson: "Am crezut că voi muri. Viaţa mi-a trecut prin faţa ochilor"