Antena Meniu Search
x

Maya plânge după Antonia

Maya plânge de dorul Antoniei, aşa că artista s-a dus în Italia s-o viziteze. Nu o mai văzuse de câteva luni.

Vezi și

 Maya plânge de dorul Antoniei, aşa că artista s-a dus în Italia s-o viziteze. Nu o mai văzuse de câteva luni. Între timp, Ciro Castellano spune că nu va accepta niciodată ca nepoata lui să vină să locuiască în România.

Ciro Castellano îşi doreşte ca divorţul de fiul său să se termine repede. Antonia voia să renunţe la custodia Mayiei până la vârsta de 8 ani, doar dacă Vincenzo accepta ca divorţul să fie pronunţat din culpă comună.

Ciro Castellano spune că o va lasa pe Antonia să-şi vadă fetiţa oricând. Dar, nu vrea ca Maya să rămână la mama ei, pentru că nu ar avea cum să se ocupe de ea.

Pentru socrul Antoniei, vestea că artista este însărcinată cu Alex Velea nu e deloc surprinzătoare. A aflat că este însărcinată din presă, însă ştia de relaţia lor de mult timp.

Acceptă relaţia Antoniei cu Alex, însă recunoaşte că a fost deranjat de comportamntul celor doi. Cântăreţul ar fi fost de mai multe ori în apartamentul în care Antonia a locuit cu Vincenzo. Socrul Antoniei aşteaptă încă răspunsuri.

Artista l-a dezamăgit şi crede că ea este vinovată pentru divorţ. Antonia este acum în Italia. S-a dus s-o vadă pe Maya, care plânge des de dorul ei. Au petrecut câteva zile împreună.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Maya plânge după Antonia