Antena Meniu Search
x

Video Melinda Gates a primit acţiuni de două miliarde de dolari, în urma divorţului de Bill Gates

A început împărţirea averii în divorţul anului. Bill Gates i-a transferat deja acţiuni în valoarea de două miliarde de dolari viitoarei foste soţii, chiar în ziua în care au anunţat că divorţează. Între-timp a apărut şi motivul separării. Melinda Gates spune că mariajul este în mod iremediabil distrus şi că nu mai locuiesc împreună de ceva timp. 

de Redactia Observator

la 06.05.2021, 22:04

Vezi și
  • Bill Gates şi Melinda Gates divorţează după o căsnicie care a durat 27 de ani.

Transferul acţiunilor a avut loc chiar în ziua în care soţii Gates au anunţat lumea întreagă că divorţează. Melinda Gates a primit acţiuni în valoare de aproape două miliarde de dolari şi a devenit astfel una dintre cele mai bogate femei din lume. Este o mică parte din cât îi revine după divorţul de al patrulea cel mai bogat om din lume.  

Melinda Gates este cea care a intentat divorţul. În motivare spune că mariajul lor este "rupt iremediabil" şi că de mai mult timp locuiau separat. Pentru că în momentul căsătoriei nu au avut contract prenupţial, viitoarea fostă doamnă Gates a cerut partajarea bunurilor în conformitate cu o înțelegere separată pe care a convenit-o cu soțul ei. Limbajul dur folosit în cererea de divorţ este oarecum neobişnuit pentru Melinda Gates, care şi-a admirat mereu soţul.  

Melinda Gates: Bill este un multiprocesor. Citeşte ceva şi procesează altceva în acelaşi timp. Este un adevărat haos! Complexitatea îl stimulează. Dar, când Bill se linişteşte, poate veni cu idei la care alţi oameni nici nu pot visa. 

Bill şi Melinda Gates au apelat la avocaţi de renume pentru a încheia separarea

Pe acelaşi subiect

27 de ani a durat căsnicia dintre cei doi, timp în care au devenit cel mai bogat cuplu al lumii, au cea mai mare fundaţie caritabilă din lume şi au ajutat la eradicarea poliomielitei. Au împreună trei copii, dar şi o poveste de dragoste mai puţin obişnuită. Bill Gates a continuat, pe parcursul mariajului, să petreacă weekenduri împreună cu fosta iubită din tinereţe, totul cu acordul Melindei. Ba chiar i-a cerut aprobarea acesteia, când s-a căsătorit cu Melinda. 

Ann Winblad, fosta iubită a lui Bill Gates: Suntem prieteni foarte apropiaţi şi este un tip foarte interesant. Citeşte mai multe cărţi decât îşi poate imagina cineva, studiază atât de multe lucruri, orice citeşte, aprofundează apoi.    

Divorţul anului nu avea cum să treacă neobservat de comedianţii americani. 

Jimmy Kimmel: Cu cine ţi-ai da întâlnire dacă ai fi Bill Gates? Adică, este un singur om de care poate fi sigur că nu îl place pentru bani şi acela e Jeff Bezos. Vă imaginaţi dacă s-ar căsători cei doi? Ştiţi cu cine aş vrea să îl văd pe Bill Gates? Kim Kardashian! Nu ar fi ceva?

Bill și Melinda Gates au apelat la avocați de renume pentru a finaliza separarea, inclusiv doi dintre cei care au negociat divorţul celui mai bogat cuplu din lume, cel dintre Jeff Bezos și Mackenzie Scott.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri Mondene » Melinda Gates a primit acţiuni de două miliarde de dolari, în urma divorţului de Bill Gates