Antena Meniu Search
x

Michelle Obama a mărturisit că fiicele sale au fost concepute prin inseminare artificială

Fosta Primă Doamnă a Americii, Michelle Obama, a dezvăluit, în cartea de memorii ”Becoming”, că fiicele sale Malia şi Sasha au fost concepute prin inseminare artificială.

Michelle Obama, despre fiicele ei
Michelle Obama a mărturisit că fiicele sale au fost concepute prin inseminare artificială - Abaca Press via Hepta

Fosta Primă Doamnă a Americii, Michelle Obama, a dezvăluit, în cartea de memorii ”Becoming”, că fiicele sale Malia şi Sasha au fost concepute prin inseminare artificială.

Fosta Primă Doamnă Michelle Obama dezvăluie, în cartea de memorii ”Becoming”, că s-a confruntat cu dificultăţi în căsătorie şi în sarcina celor două fiice, relatează BBC News.

Michelle Obama dezvăluie un avort spontan şi faptul că a recurs la inseminarea artificială pentru a le concepe pe cele două fete, Malia şi Sasha.

Michelle a declarat, în emisiunea Good Morning America de la ABC, că s-a simţit ”pierdută şi singură” după avortul spontan care a avut loc în urmă cu 20 de ani.

Ea l-a criticat totodată pe actualul locatar al Casei Albe Donald Trump, căruia-i reproşează că-i ”pune în pericol siguranţa familiei”.

Ea dezvăluie - tot în această carte de 426 de pagini, care urmează să apară marţi - că, împreună cu soţul său, fostul preşedinte Barack Obama, au făcut terapie de cuplu.

După apariţia cărţii, fosta Primă Doamnă va efectua un turneu de promovare în zece oraşe, între care şi Londra.

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Michelle Obama a mărturisit că fiicele sale au fost concepute prin inseminare artificială