Antena Meniu Search
x

Mihai Trăistariu va avea o concurență serioasă în cursa pentru Eurovision

Cursa pentru Eurovision se anunţă una incediară. Lui Mihai Trăistariu, artistul care se fotografiază în lenjerie intimă, i s-a alăturat, acum, cântăreaţa fără lenjerie. Bijou s-a ales cu acest nume după ce apărut la televiziunea publică într-o costumaţie scandaloasă.

Vezi și

 Cursa pentru Eurovision se anunţă una. incediară. Lui Mihai Trăistariu, artistul care se fotografiază în lenjerie intimă, i s-a alăturat, acum, cântăreaţa fără lenjerie.

Bijou s-a ales cu acest nume după ce apărut la televiziunea publică într-o costumaţie scandaloasă. Artista spune că nu are de gând să fie la fel de dezinvoltă pe scena de la Eurovision, pentru că a pregătit o melodie mult prea sensibilă.

Cu ochii deschişi visează la Eurovision şi Elena Turcu, alias Bijou. Melodia cu care vrea să dea lovitura se numeşte "Another try".

Dacă Mihai Trăistariu şi-a şocat fanii cu fotografiile în care apare doar în lenjerie intimă, Bijou i-a lăsat pe toţi cu gura căscată când a cântat la televiziunea publică aparent fără lenjerie.

Bijou spune că între timp s-a maturizat. Şi-a propus să câştige trofeul Eurovision pentru fetiţa ei de 10 ani.

Pe scena de la Stockholm, Bijou ar putea să-i impresioneze, pe cei care vor vota, şi cu povestea ei. A devenit mamă la o vârstă fragedă.

Nici copilăria ei nu a fost una prea fericită. A avut un accident de maşină, care era să o lase fără un picior.

Povestea lui Bijou se regăseşte şi în videoclipul pregătit pentru Eurovision.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri Mondene » Mihai Trăistariu va avea o concurență serioasă în cursa pentru Eurovision