Antena Meniu Search
x

Mihai Traistariu spera sa-i creasca din nou parul

A dat 3.000 de euro pentru a scapa de cel mai mare complex al sau, iar acum a luat-o de la inceput. Toate cele sase mii de fire de par pe care Mihai Traistariu si le-a implantat, au cazut

Vezi și

Artistul a venit in platoul emisiunii "Acces direct" si a vorbit despre transformarea prin care trece.

Ca sa scape de cel mai mare complex al sau, Traistariu s-a lasat din nou pe mana medicilor. A mers tocmai in Turcia ca sa-si faca un implant de par. Experienta n-a fost tocmai placuta.

"Prima injectie sa spun ca te-a piscat un pic, ca este o injectie in cap, a doua inca un pic, a treia aproape de loc, de la a patra injectie nu am mai simtit. Mi-a facut 106 injectii ca sa iasa anestezia pe toata suprafata", a povestit acesta. Dar nu s-a plans. Spera sa scape de calvitie, dar la o luna dupa interventie sperantele incep sa i se naruie."Acum a cazut tot, dupa cum vedeti colturile astea se vad clar".

Medicul care l-a operat l-a linistit insa pe cantaret. Asa trebuia sa se intample: prima etapa e plantarea radacibilor cu tot cu fire, dupa care, acestea trebuie sa cada. A plantat 6.000 de fire si trebuie sa se prinda 85%. Dar pentru asta e nevoie de timp. Numai ca Traistariu si-a cam pierdut rabdarea.

"Trebuie sa mai am rabdare o luna ca sa iasa firicelele noi, ghioceii le spunemn noi, abia astept sa apara ghioceii"

Si nu este singurul care asteapta nerabdator sa apara ghioceii. "Mi-am facut acolo o agenda, un fel de jurnal zilnic, imi fac poze si le bag pe facebook, sunt foarte multi barbati, peste o mie de barbati mi-au scris pe facebook ca vor si ei implant si vor sa vada daca la mine prinde si atunci trebuie sa le dovedesc ca este o chestie buna", a mai spus artistul.

Daca interventia a fost sau nu un succes vom afla peste cateva saptamani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri Mondene » Mihai Traistariu spera sa-i creasca din nou parul