Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Emoţiile au luat sfârşit! Mircea Badea a devenit tătic

Mircea Badea a intrat în rândul tăticilor celebri. Vasilică 2014, aşa cum îl alintă realizatorul Antenei 3 pe băieţelul său, s-a cam lăsat aşteptat şi le-a dat emoţii tuturor

de Redactia Observator

la 15.05.2014 , 08:21

 Mircea Badea a intrat în rândul tăticilor celebri. Vasilică 2014, aşa cum îl alintă realizatorul Antenei 3 pe băieţelul său, s-a cam lăsat aşteptat şi le-a dat emoţii tuturor

A fost o zi de foc ieri pentru Mircea Badea. A ajuns la spitalul privat la care urma să nască iubita sa cu puţin timp înainte de ora 06:00 dimineaţa.

Şi în scurt timp medicii au dus-o în sala de naşteri. Carmen a vrut să nască pe cale naturală, iar medicii i-au respectat decizia. Aşa se face că la mai bine de 12 ore de la internare, încă era în travaliu.

Vezi și

În tot acest timp, Mircea Badea a stat ca pe ghimpi în faţa sălii de naşteri. "Sunt epuizat, nu terminat, dar epuizat pentru că am stat într-o tensiune îndelungată şi pe fond de oboseală, pentru că nu aveam vesti proaspete despre ce se întâmplă în sală", a povestit acesta la "Sinteza Zilei". I-au fost însă aproape prietenii şi familia. Împreună au încurajat-o pe Carmen Brumă! Mircea Badea a distribuit pe Facebook o poză cu mesajul .

Şi, după ora 22:00, a postat pe acelaşi site de socializare mesajul pe care-l aşteptau toţi. "Ora 22.34. S-a născut. Ambii OK. A durat şi nu a fost foarte uşor. Naşterea a fost naturală, pentru că aşa şi-a dorit. Totul este ok acum, toată lumea este în regulă. A suportat un travaliu destul de intens şi mă bucur că este în regulă".

După ce medicii l-au asigurat că totul este în regulă Mircea Badea a găsit puterea să glumească. "A luat nota zece. Se va prinde mai târziu că notele de zece nu-i folosesc la nimic", a scris pe Facebook realizatorul TV.

Iar apoi a mărturisit că e convins că fiul său îi va călca pe urme şi va învăţa repede să facă şpagatul. "Cred că va face, nu am nicio îndoială că nu va face şi dacă nu va face mă voi ocupa să facă".

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri Mondene » Emoţiile au luat sfârşit! Mircea Badea a devenit tătic