Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Monica Gabor a revenit in Romania

Monica Gabor a revenit, vineri seara, in Romania. Nu a reusit sa petreaca Pastele cu fetita ei, Irina, dar o va face acum, pentru cateva zile. A fost intampinata pe aeroport ca o diva. Simpli trecatori, dar si cativa turisti italieni s-au fotografiat cu fosta doamna Columbeanu.

de Redactia Observator

la 11.05.2013 , 11:02

Din holul aeroportului si pana la masin care o astepta in fata, patru italieni au insotit-o pe Moni pas cu pas. Au fost fermecati de frumusetea romancei. Imnul „Forta Italia” a devenit „Forta Monica”.

O aparitie de diva, dar si de marketing. Monica era branduita din cap pana in picioare cu insemnele bauturii iubitului ei chinez. Peste ocean, ea duce o viata relaxata si implinita.

“Merg la scoala, dezvolt proiectul PINK. Merge foarte bine. merge din ce in ce mai bine”, a declarat Monica.

Vezi și

Ii este dor de Irina si abia asteapta sa o vada. Nu a venit de sarbatori pentru ca a vrut ca de data aceasta sa fie altfel: “Am decis sa am un alt program, diferit, pe care noi si ea il stim si asta conteaza si nu trebuie sa apara in ziare”.

S-ar fi zvonit ca Monica i-a dat o intalnire fostului sot: “Bineinteles ca nu este adevarat. Chiar a aparut asa ceva? Nu, nu este adevarat, ca de obicei”.

In aceasta dimineata, Monica o va revedea pe Irina va petrece intreaga zi cu ea chiar daca a renuntat la custodie. Cat timp va sta in tara, Monica va merge sa isi viziteze si familia, in Bacau.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri Mondene » Monica Gabor a revenit in Romania