Antena Meniu Search
x

Monica Gabor a stat toată ziua cu Irina, la piscină

Monica Gabor şi Irinel Columbeanu stau de două nopţi sub acelaşi acoperiş. Dar au petrecut prima zi separat.

Vezi și

 Monica Gabor şi Irinel Columbeanu stau de două nopţi sub acelaşi acoperiş. Dar au petrecut prima zi separat. Fosta doamnă de la Izvorani s-a jucat toată ziua cu Irina la piscină, în timp ce Irinel a rămas la terasă, singur la masă.

A fost prima zi a Monicăi Gabor cu Irina. Prima zi după un an de când mama şi fiica nu se mai îmbrăţişaseră. Venită la Mamaia imediat ce a aterizat de la Los Angeles, Monica şi-a dedicat toată ziua Irinei.

S-au jucat la piscină, alături de sora ei, Ramona. Moni nu a intrat deloc în apă. Ba chiar a stat destul de îmbrăcată, pe o asemenea căldură. Chiar şi aşa şi-a arătat vânătaia de pe piciorul stâng.

În timp ce fetele s-au distrat la piscină, Irinel a stat singur, la terasă. Cu o bere drept companie. Iri şi Moni au dormit două nopţi sub acelaşi acoperiş. Deşi iubitul Monicăi, milionarul chinez, n-a fost deloc încântat de perspectiva unei apropieri între cei doi foşti soţi.

Monica şi Irinel nu au împărţit însă camera şi nici nu stau pe acelaşi palier. Nici măcar nu au făcut o plimbare pe plajă sau o baie în mare împreună, ca în vremurile când formau un cuplu.

Divorţul a fost cu scandal, iar Moni şi Iri au dus ani de zile un război pentru custodia Irinei, pe care anul acesta, mama i-a cedat-o definitiv tatălului. Nu se mai duşmănesc, de dragul fetei, dar nici nu se mai iubesc. Monica nu va sta prea mult la mare pentru că trebuie să ajungă acasă, în Bacău, pentru parastasul mamei sale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Monica Gabor a stat toată ziua cu Irina, la piscină