Antena Meniu Search
x

Monica Gabor reactioneaza: "Am facut ceea ce era mai bine pentru Irina"

Acuzata ca a renuntat la Irina, fosta doamna Columbeanu reactioneaza. De peste ocean, Moni a postat un mesaj pe o retea de socializare. Fosta diva de la Izvorani spune ca a facut ce e mai bine pentru copil.

Vezi și
Irinel e un tata model! Zi de zi, milionarul se ocupa de Irinuca. Dupa gradinita, fetita vine la biroul tatalui unde petrece cateva ore.

Monica spune ca nu are de gand sa dispara din peisaj, chiar daca, juridic, a renuntat la batalia pentru custodia Irinei. “Am decis impreuna cu tatal ei sa ii respectam dreptul la intimitate, viata privata si sa o protejam de acest amalgam de termene la tribunal”, sustine Moni.

"Nu cred ca este sfarsitul lumii si depinde de inteligenta parintilor sa gaseasca modalitatea sa transforme aceasta nenonrocire, ca de fapt asa este, intr-o victorie, sau intr-un progres, progres sa zicem, nu victorie", considera la randul sau, Iri.

Daca acum au ajuns la finalul luptei din instanta, lucrurile nu au stat mereu asa intre Moni si Iri. Vila de la Izvorani se transformase intr-un veritabil platou de filmare. Declaratiile de dragoste erau inregistrate de camerele de filmat, iar relatia dintre cei doi parea ca merge perfect. In 2011 insa a inceput procesul de divort.

Acum, Moni e hotarata sa mearga mai departe. Si-a gasit un nou iubit cu bani, Mr. Pink si vrea in acelasi timp sa fie aproape de Irina. “Sunt implicata atat emotional cat si financiar in cresterea si educarea fetitei noastre. Spre binele ei insa voi evita sa mai vorbesc despre ea”, a mai afirmat Monica Gabor.

Monica este obligata sa plateasca pensie alimentara in valoare de 1.000 de lei pe luna.

Monica Gabor s-a stabilit in Statele Unite, acolo unde incearca sa cucereasca lumea modei.

 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri Mondene » Monica Gabor reactioneaza: "Am facut ceea ce era mai bine pentru Irina"