Antena Meniu Search
x

Motivul scandalului dintre Cornelia Catanga și Mexicanu'

Limba soacrei e o plantă. Limba soacrei lui Mexicanu' e motiv de război pe scenă. Cornelia Catanga anunţă de ce a luat bătaie. Soacra lui Mexicanu' ar fi de vină. Ar fi agitat spiritele, iar ginerele ei, instrumentistul Marian Mexicanu a răbufnit.

Vezi și

 A luat poşeta doamnei şi a lovit-o în cap. Ea spune că ar fi fost atacată şi cu un scaun, dar îl iartă pe agresorul ei, pentru că. e postul Paştelui.

Oricât de rău ar fi, pentru lăutari, muzica nu se opreşte niciodată. Ţinuta n-a fost aleasă întâmplător. Catanga a vrut să ascundă rănile de pe corp.

Seara trecută, în formaţie, cu acordeonul, n-a mai fost Marian Mexicanu'. Nu s-au despărţit, dar puţină pauză nu strică. Au fost 24 de ore pline de tensiune.

Catanga şi Mexicanu' se cunosc de ani de zile. Până acum, însă, au împărţit scena fără pumni. Dar după ce Mexicanu i-a cerut iertare, în direct la Antena 1, cântăreaţa a decis să uite prin ce a trecut.

Soacra lui Mexicanu' ar fi încins spiritele, spune Catanga. Şi nu disputa pe "LA MAJOR". Instrumentistul a recunoscut că a lovit-o. Dar cu geanta, susţine el. Nu cu scaunul. Iar, pe el, vorbele Corneliei Catanga l-ar fi rănit şi mai tare.

Acordeonistul are de gând să scoată certificat medical. Să arate că e "curat"! Şi doamna muzicii lăutăreşti va merge la doctor.

Dacă ar fi lovit-o mai tare, ar fi fost în pericol să-şi piardă vederea, povesteşte soţul ei. Catanga are trei operaţii pe retină. Dar cum nu e în pericol, se iartă. E postul Paştelui, iar mâine e şi ziua ei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Mondene » Motivul scandalului dintre Cornelia Catanga și Mexicanu'